Bloggar

CHARLOTTA FLINKENBERGS BLOGG

Charlotta Flinkenberg är chefredaktör på Netstyle. Hon har 25 års erfarenhet av mediabranschen och har varit chef på tidningar som Frida, Veckorevyn, Glamour och CHIC. Charlottas blogg är en lite roligare mode- och livsstilsblogg. Här kan du läsa om shopping, outfitdilemman, karriärtips, träningsambitioner (som inte alltid blir som hon tänkt sig) och knasiga skönhetsbehandlingar. Självdistans, humor och hög igenkänning utlovas! Du kommer till bloggen här.

SABINA DUFBERGS BLOGG

Sabina Dufberg är en av Sveriges främsta fitnessprofiler med över 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning. Hon är nischad på resultatinriktad träning och är även duktig på rehabövningar. Sabina arrangerar personliga hälso- och träningsevent samt träningsresor utomlands. Hon är författare och flitigt anlitad föreläsare inom hälsa. Du känner kanske igen henne som tränare i TV-programmet ”Biggest Loser”. Sabinas blogg innehåller alltifrån kostråd, träningsövningar och konkreta mindfulnesstips till mer privata inlägg. Du kommer till bloggen här.

KLACKSNACK-BLOGGEN

Klacksnack är en blogg som till 100% handlar om…skor! Inspirerande läsning om höga och låga klackar, skotrender genom tiderna, bästa råden för att sköta och styla dina skor samt tips om spännande designermärken och budgetfynd för oss skoälskare. Du kommer till bloggen här.