När skor har mycket av allt, alltså mycket av sexighet, feminina inslag, fjädrar OCH strass, roliga dekorationer på klacken och mönstkrockar + massor av färger men samtidigt lyckas balansera en viss grace…. Ja, då vet man att det är ett par Sophia Webster man har att göra med!

Foto All-About-Fashion

 

De här rosafluffiga sneakersen från Moschino får dig att tänka på trummisen Animal i Mupparna. Om du älskar dom men tycker att över 4500 kronor är i saftigaste laget för ett par tokroliga skor: well, I’ve got news for you – de säljs nu för halva priset, klicka här!

 

 

Miu Mius stövletter från höstkollektionen är även sandaletter med vristrem i samma sko. Fast ändå inte sandalett förstås… Ja, ni förstår. En intressant modell som känns kreativ! Också förtjust i själva juvelfärgerna de valt.

Foto All-About-Fashion

 

 

Har varit lite skeptisk mot cowboyboots tidigare, men nu tolkas trenden på fler sätt och just Mangos variant av dessa boots gillar jag mycket! 999 kr.

 

 

Balmains höstkollektion visar skor och stövletter med attityd. Deras designfilosofi verkar många gånger vara att tillverka skor som ser ut som vapen på olika vis. Häftiga och grymt coola är de hursomhelst!

Foto All-About-Fashion

 

Du som älskar UGG:s: här kommer ett bra erbjudande, nu kan du köpa deras lägre modell Mini II i chestnut till 40% rabatt, klicka här. Även de grå i samma modell finns nedsatta till 40% rabatt, klicka här. Och yes, de svarta är också prissänkta med 40%, klicka här. Detta är min favoritmodell, den korta. Jag tycker de högre är knöliga att kränga på sig över jeans. De här är som varma skor, men skyddar även anklarna mot isande vindar och snö. En del tycker att dessa är de fulaste skor som finns, men jag tillhör Team UGG och älskar mina, BOR i dom under vinterhalvåret!

 

De här klackarna som företställer en liten farbror är det senaste i raden av kreativa experiment signerade Dolce & Gabbana. Deras skor är sällan tråkiga och ibland är detaljerna helt galet humoristiska, som dessa klackar. Stå på dig-heelsen är från höstens kollektion. Ett tips hade varit att göra den lille farbrorn misstänkt lik Donald Trump, då hade de säkert tiodubblat försäljningen… Men det blir kanske lite dålig stämning från Melania Trumps sida då, efter Dolce & Gabbana designar kläder åt presidentfrun (vilket de fått kritik för).

Foto All-About-Fashion

 

Gå på en nit

Gå på en nit, bokstavligt talat, i dessa ursöta brogueskor från Zara med silverfärgade nitar. Ger edge åt vilken kostym som helst! Eller så bär du dem till mörka strumpbyxor och kort kjol med stickad tröja, ursnyggt. Kostar 599 kr.

 

Gucci har haft några framgångsrika säsonger skomässigt, även om jag personligen har svårt för deras medvetna strategi att göra vissa modeller provokativt fula. Den här söta modellen från höstens visning är dock av det knascharmiga slaget och flirtar med barock-epoken på sitt eget vis.

Foto All-About-Fashion

 

 

Märket Malone Souliers gör så galet vackra skor! Jag skrev om dom till DV Mode i våras i en artikel om upcoming skodesigners att hålla ögonen på. Här kommer mina metallic-favoriter från deras höstkollektion:

Fuchsiafärgade satinsandaletter med silverdetaljer, 5850 kr, klicka här.

Stövletter i silverfärgat nappaskinn med gulddetaljer, 6950 kr, klicka här.

Guldskimrande sandaletter i lite mer gåvänlig klackhöjd, 5540 kr, klicka här.

Kleinblå sidenslip-ins med silverdetaljer, 4940 kr, klicka här.

Guldfärgade ballerinas, nu till halva priset! 3340 kr, klicka här.