39 bilder som får dig att överväga vita skor i vinter

Vita skor är inte längre något som enbart förknippas med blivande brudar eller flickor på studenten. Nu bär gärna trendmedvetna fashionistor vita skor året runt, till alla sorters outfits! Det kanske känns ovant vid första tanken, men faktum är att vita skor ger fantastisk edge åt vilka plagg som helst.

Tips! Se de vita skorna som neutralt färgade skor, som svarta eller bruna och konstatera att de passar ihop med allt. Då kommer du över själva ”tröskeln” till att våga bära dem.

Tips! Rädd för fläckar? Glöm inte att impregnera dem med spray eller vattenavvisande kräm. Det finns även vit skofärg som du kan använda för att måla på när det blivit fläckar. Smuts eller slitmärken uppstår ofta på insidan av skorna när du slår emot fötterna mot varandra.

Tips! Så länge vädret tillåter är bara ben snyggast till vita skor. Men när kylan slår till kan du med fördel bära grå, stickade, matta strumpbyxor, eller mörka strumpor (om skorna är av en sådan modell att strumporna syns vid anklarna). Den riktigt modemodiga bär nätstrumpor ihop med sina vita skor!

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras