6 genvägar till den hetaste semesterlooken

Turist, javisst! Glöm att försöka ta sedan dit du kommer och satsa istället på en tydlig semesterstil redan från start. Tänk Stig Helmer efter en timmes shopping i hotellbutiken eftersom väskan kom bort på flyget: Palmmönster, flätade väskor och foträta tofflor är ledorden. Och eftersom detta är en av sommarens hetaste trender finns ingen anledning att vänta till semestern, börja redan nu!

Palmmönster, flätade väskor och foträta tofflor är ledorden

1. Vita byxorna

Semesterplaggens semesterplagg. Vit denim är hetast, men vida, tunna bomullsbyxor eller svala, lite skynkliga i linne är precis lika fint.

2. Flätade väskan

Den kanske mest otippade trenden från vårens catwalks och en av de mest anammade av både streetstyleproffs och butikskedjor. Funkar väskan till stranden så är du på rätt spår!

3. Färgglada långklänningen

Den perfekta outfiten för ljumma sommarkvällar på en hotellterrass eller paraplydrinkar med utsikt över vita sanddyner och mörkt turkost natthav. Matcha med flipflops eller enkla tofflor!

4. Semestershop-mönstret

Här finns två vägar att gå: Palmtryck, rosa solnedgångar och tropiska frukter – eller hippieinspirerade mönster som ser ut att vara fyndade på valfri lokal marknad i varmt land, gärna handvirkade.

5. Jeansshortsen

Skapa en citylook av dina jeansshorts genom att addera lite mer glamourösa attribut som festfina skor, en clutch eller en glammig jacka, kavaj eller tröja. Shortsen känns mer dressade om du bär en långärmad överdel.

6. Lantliga looken

Småblommor, ljusa volanger, präktiga mönster och Lilla huset på prärien-uppsyn. Det blir inte mer somrigt än så här!

Av Helena Skoog Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras