7 knep som tuffar till din blommiga klänning

Visst älskar vi den blommiga klänningen som många av oss plockar fram när det fortfarande är lite varmt ute. Men känns den kanske lite för…snäll? Ge den attityd genom att kombinera den på ett smart sätt. Här kommer våra bästa stylingknep:

1. Addera denim

Oavsett om du kör den senaste hypen med att bära jeans under klänningen eller jeansjacka ovanpå, så adderar du lite välbehövlig edge till det ljuva. Du kan förstås köra både- och för maxad effekt!

2. Komplettera med en cardigan

På svalare sensommarkvällar är det skönt att svepa en cardigan över klänningen. Eller knyt den runt midjan för att dämpa det uppklädda.

3. Låt en rockig tisha titta fram

Om klänningen känns för urringad till vardags, komplettera den med en T-shirt med tryck som får anas därunder.

4. Bär ett bredare bälte till

Kraftiga skärp går utmärkt, men vill du du höja trendfaktorn ytterligare väljer du en utanpåliggande korsett. Wow!

5. Boots-tricket

Istället för nätta sandaletter eller pumps kan du kontrastera det snälla i klänningen med foträta och täckande boots eller kängor.

6. Välj ett tuffare ytterplagg

Herrliknande blazer, en längre rock, bombarjacka eller skinnjacka – alla dessa ytterplagg funkar utmärkt ihop med en blommig, söt klänning!

7. Gör om den till kjol

Välj en tuffare överdel som en statementblus, så har du förvandlat din blommiga skolflickslook till femme fatale. Sneakers och coola accessoarer förstärker den urbana känslan.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras