Äntligen säsong för fuskpäls!

Ett av de mer användbara ytterplaggen i höst och vinter är fuskpälsen. Sedan många år tillbaka känns det etiskt oförsvarbart att bära äkta päls (om den inte är vintage, förstås). Fuskvarianterna finns i flera olika utföranden och är lätta att styla både till vardags och fest. Här kommer lite inspiration! 

VITT OCH NUDE

En helt vintervit outfit blir väldigt sofistikerad, testa det denna säsong! Annars går dessa sobra, neutrala vita toner ihop med det mesta, men är särskilt snygga ihop med mörkgrönt, beige, svart och andra neutraler.

ALLA SORTERS ROSA

I höst exploderar utbudet av rosa fuskpälsar i butikerna och det är numera en basfärg gällande ytterplagg! Funkar förvånansvärt väl ihop med de flesta färger. Välj en varm eller kall rosa beroende på din egen hudton.

SVART

För dig som inte vill krångla till det utan välja en sober variant som passar allt. Extra snygg ihop med mönstrade plagg.

JUVELFÄRGER

Ger ett mognare intryck än pastell och blir en sofistikerad färgklick i höstmörkret. Satsa på rubinrött, bärnstensgult, smaragdgrönt, akvamarinblått, ametistlila.

DJÄRVA FÄRG- OCH MÖNSTERMIXEN

För dig som vill att ditt ytterplagg ska synas och ha edge så finns ett kul utbud av fuskpälsar med flera färgkombinationer och mönstermixar.

NEUTRALA FÄRG- OCH MÖNSTERMIXEN

Principen är enkel: Välj ut minst två men max fyra färger som alla går i neutraler. Vitt, beige, brunt, svart, grått. Här kvalar flera djurmönstrade varianter in till fuskpälsar, men även andra spännande grafiska motiv.

LJUVA PASTELLTONER

Babyblått, puderrosa, smutsigt ljusgrått, syrénlila, ljusgrönt… Dessa toner är fina ihop med andra pastellfärger i en monokrom outfit. Eller så kontrasterar du med denim, starka färger som rött och svart.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

 

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras