Axeln – sommarens hetaste kroppsdel!

 

Axeln är i fokus i modebilden och allt från singoallablusar och asymmetriska urringningar till nedhasade tröjor och strategiskt placerade hål lyfter fram armens nordligaste del. Det är även axlarna som brukar bli mest solbrända, varpå de kan vara fina att exponera extra mycket under sommarmånaderna.

Tips! Axelbandslös behå är en smart investering, eller en behå med ett riktigt snyggt band – stilproffsen väljer breda med tryckta budskap i streetig stil, eller tunna, skira, helst i samma färg som toppen för att ge intryck av att de hör ihop.

Tips! Har du en djupt urringad favorittröja i garderoben? Testa att låta den hasa ner så att ena axeln syns! Det ger ett helt nytt uttryck och så blev du ett plagg rikare, helt gratis.

Tips! En skjorta kan också enkelt göras om till ett enaxlat plagg om du inte knäpper de översta knapparna och låter ena sidan glida ner så att axeln syns. För en extra twist – testa att bära den bak-och-fram, med knapparna på ryggen!

Känns hela konceptet lite för bart för din smak? Bär ett linne eller en tunn topp under, som får synas vid axeln. Flera synliga lager är alltid en bra idé.

Av Helena Skoog Foto All About Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras