Bloggar

CHARLOTTA FLINKENBERG

Charlotta Flinkenberg är chefredaktör på Netstyle. Hon har 25 års erfarenhet av mediabranschen och har varit chef på tidningar som Frida, Veckorevyn, Glamour och CHIC. Charlottas blogg är en lite roligare mode- och livsstilsblogg. Här kan du läsa om shopping, outfitdilemman, karriärtips, träningsambitioner (som inte alltid blir som hon tänkt sig) och knasiga skönhetsbehandlingar. Självdistans, humor och hög igenkänning utlovas! Du kommer till bloggen här.

MARIT DYBECK

Marit Dybeck är stylist och driver en egen inredningsfirma. Hon lever ett varannan vecka-liv och bor med sin man och barn i Borlänge och Gävle. Marits blogg bjuder på smarta inredningshacks, kreativa stylingidéer för hemmet, en del mode och träning samt personliga delar av livet. Du kommer till bloggen här.

DOREEN MÅNSSON

Doreen Månsson är en av Sveriges mest kända och omtyckta programledare. Hon bor i ett 20-talshus i Sollentuna utanför Stockholm med sin sambo och har tre döttrar. Doreens två största intressen är mat och trädgård. Det bästa hon vet är att ha stooora middagar med familj och vänner och allra roligast tycker hon det är att duka! Doreen tar fler bilder på sina dukningar är de flesta tar på sina barn… Förutom inspirerande bilder på kreativt dekorerade bord, bjuds läsarna på läsning om renovering, ridsport, rosenskötsel, inspirerande recept och inredningstips. Allt berättat med Doreens speciella humor och varma personlighet. Du kommer till bloggen här.