Bloggar2

CHARLOTTA FLINKENBERGS BLOGG

Charlotta Flinkenberg är chefredaktör på Netstyle. Hon har 25 års erfarenhet av mediabranschen och har varit chef på tidningar som Frida, Veckorevyn, Glamour och CHIC. Charlottas blogg är en lite roligare mode- och livsstilsblogg. Här kan du läsa om shopping, outfitdilemman, karriärtips, träningsambitioner (som inte alltid blir som hon tänkt sig) och knasiga skönhetsbehandlingar. Självdistans, humor och hög igenkänning utlovas! Du kommer till bloggen här.

MARIT DYBECKS BLOGG

Marit Dybeck är stylist och driver en egen inredningsfirma. Hon lever ett varannan vecka-liv och bor med sin man och barn i Borlänge och Gävle. Marits blogg bjuder på smarta inredningshacks, kreativa stylingidéer för hemmet, en del mode och träning samt personliga delar av livet. Du kommer till bloggen här.

LISA STRANNESTENS BLOGG

Lisa Strannesten pluggade till inredningsarkitekt men hamnade till slut med en fot i modebranschen och den andra i restaurangbranschen. I dag har hon har över 20 års erfarenhet i båda branscherna och arbetar som frilansstylist världen över och creative director på hennes sambos två restauranger i Visby, Gotland. Lisa har två barn och hon och familjen älskar att resa så fort tillfälle ges. Tidigare var Lisa bosatt i Dubai och familjen tillbringar även en stor del av året på Ibiza som de kallar för sitt andra hem. I Lisas blogg får du inspiration och vackra bilder på härliga outfits, exotiska destinationer, vackra miljöer och massor av god mat. Du kommer till bloggen här.

KLACKSNACK-BLOGGEN

Klacksnack är en blogg som till 100% handlar om…skor! Inspirerande läsning om höga och låga klackar, skotrender genom tiderna, bästa råden för att sköta och styla dina skor samt tips om spännande designermärken och budgetfynd för oss skoälskare. Du kommer till bloggen här.

NETSTYLE MAN

Netstyle Man är en nystartad del av portalen Netstyle.se och erbjuder daglig livsstilsinspiration för män. Här finner du tips om mode, skönhetsvård, bilar, teknik, mat & dryck, resor och inredning. Stilguider och konkreta råd varvas med eskapism och drömköp. Redaktör för Netstyle Man är Pachi Flinkenberg, mäklare och trebarnsfar med ett brinnande intresse för bilar, stil, inredning, renovering och manlig skönhetsvård. Du kommer till bloggen här.