90-talschic?

Gårdagens reafynd: en svartvitgul mönstrad klänning i…tja, är det inte en 90-talsmodell? från Karen Millen. 589 kr, 70% rabatt. Jag köpte även en hellång, asiatiskinspirerad kimonodress i turkost och lila med fina vida armar som är tajt över bysten (bild kommer senare då jag känner för att ha den på mig). Expediten i kassan frågade förtjust: ”Åh, ska du på fest eller bröllop?” varpå jag blev lite förvirrad och svarade ”Eh, nä, jag tänkte ha den på jobbet?” (hon syftade alltså på den hellånga klänningen, inte den jag bär här på bilden). Då slog det mig att det kanske är klänning man enbart ska bära på bröllop eller liknande. Men det struntar jag i. Inbjudningarna till bröllop på Bali lyser med sin frånvaro så då får den lysa upp tillvaron på kontoret nån dag i slutet av juli i stället!

Guldpumpsen är också reafynd fast från förra året, Rizzo.

Inga kommentarer än
  1. Snygg klänning, men jag kanske är feg som tycker att pumps i en av klänningens färger troligtvis gjort det ännu bättre? Bara att invänta bilder på Bröllopskimonon då! :=)

  2. Anna, jag funderade först på att ha ett par grå lackpumps till som jag köpt i London, men de är helt enkelt så sjukt obekväma att jag inte kan gå i dom… =(
    Helst vill jag ha ett par gula skor till, det hade ju varit toppen! Gärna de där YSL-skorna i gult som jag nyss bloggat om. Men det får bli ett annat reafynd.
    =)

  3. Låter jättebra att du ska ha snyggklänningen på jobbet! Eftersom jag själv gillar att klä mig snyggt på jobbet får jag ofta kommentarer om att jag är för fint klädd och ibland verkar folk tom bli provocerade (och observera att det inte är några märkvärdiga grejor, inga balklänningar direkt). Helt obegripligt! Men tillsammans är vi starka 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras