Grattis, Eva Wikander!

Det finns en gravid tjej i Sunne som just nu trippar omkring i ett par skyhöga rosa Manolo Blahnik-stilettklackar. Och det är Eva Wikander som vann den utomordentligt lyxiga goodiebagen i CHIC nr 2. Grattis! Eva svarade rätt på frågan ”Hur många par Manolo Blahniks äger Sarah Jessica Parker?” (Rätt svar är över 100 par) och henne motivering till varför just hon skulle vinna goodiebagen löd:

På tjocken, inte klar i knoppen

varför tycks inget pryda denna vackra kroppen

Kicka mitt ochica humör upp en bit vägen

Skicka grymma goodiebagen

Eva vann alltså allt du ser på bilden, förutom de rosa Manolosen en Botkierväska, silverarmband från Thomas Sabo, Fendi-solglasögon, mobiltelefon från Sony Ericsson, digitalkamera från Panasonic och Stella McCartney-parfym. Totalt värde 21704 kr!

Misströsta inte – vi lottar ut en ny, lyxig goodiebag med designerdarlings i VARJE nr av CHIC. Det är vi ensamma om i Sverige! Så fortsätt att tävla…

Inga kommentarer än
  1. Är det gravid man ska vara för att vinna ? Första Goodiebagen gick till en människa som varit gravledig ,,,,,och den andra gick till en gravid ,,,hm hm om jag säger att jag beräknar att bli gravid snart ,,.,,,vinner jag då ?

  2. Hej Maria, nej, det är självklart inget krav att man ska vara gravid eller nybliven mamma för att vinna våra goodiebags. Tusentals personer skickar in sina bidrag till varje nr och vi väljer först ut de som svarat rätt på frågan, därefter sållar vi bland dessa ut de som har en bra och klurig motivering till varför just de ska vinna. Av de som återstår så dras sedan en vinnare slumpmässigt. Det är alltså bara ödet som har gjort att två vinnare råkat vara gravida eller precis fått barn. 😉

  3. skönt rim! den tjejen måste vara lycklig nu 🙂 men var står det om vem som vann första ” godispåsen???”

  4. skönt rim! den tjejen måste vara lycklig nu 🙂 men var står det om vem som vann första ” godispåsen???”

  5. skönt rim! den tjejen måste vara lycklig nu 🙂 men var står det om vem som vann första ” godispåsen???”

  6. skönt rim! den tjejen måste vara lycklig nu 🙂 men var står det om vem som vann första ” godispåsen???”

  7. skönt rim! den tjejen måste vara lycklig nu 🙂 men var står det om vem som vann första ” godispåsen???”

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras