CHIC 4 ute nu!

Tänk vad tiden går fort då man har roligt. Nu har vi redan hunnit göra 4 nr av CHIC! Det färskaste numret ligger ute i butik nu, så tassa ned i dina espandriller så fort du kan till närmaste tidningsnasare och köp ditt eget ex! Det är lilametallic, neonrosa, vinrött och jag bara ÄLSKAR Charlize Therons Giambattista Valli-klänning hon bär på omslaget!

Inga kommentarer än
  1. ”DIN NYA, SNYGGA SUCCÉTIDNING OM SHOPPING”? Succétidning? Hmm. Har det verkligen blivit en succé, Charlotte? Så fort. Strange. Det verkar som om allt du rör vid blir guld, Charlotte. Inte undra på att du har råd att lägga ner flera tusentals kronor på ytligheter. Åh, livet är orättvist.

  2. Sarah, ja tänka sig, CHIC blev en succé redan från start! Första numret sålde 91000 exemplar, vilket är rekordmycket. Allt jag rör vid blir däremot inte till guld. Har du läst min bok ”Busenkelt” så förstår du vad jag menar, men jag antar att du inte gjort det… Förresten så heter jag Charlotta och inte Charlotte. =)
    Kram på dig!

  3. den är grym! och nummer fyra lika bra som de andra.. eller vänta.. de blir faktisktbättre och bättre! Sarah d har du verkligen läst tidningen? eller…. hm.. jag undrar ja! Hissar stora chic flaggan och fortsätter troget läsa! go girls go!

  4. den är grym! och nummer fyra lika bra som de andra.. eller vänta.. de blir faktisktbättre och bättre! Sarah d har du verkligen läst tidningen? eller…. hm.. jag undrar ja! Hissar stora chic flaggan och fortsätter troget läsa! go girls go!

  5. den är grym! och nummer fyra lika bra som de andra.. eller vänta.. de blir faktisktbättre och bättre! Sarah d har du verkligen läst tidningen? eller…. hm.. jag undrar ja! Hissar stora chic flaggan och fortsätter troget läsa! go girls go!

  6. den är grym! och nummer fyra lika bra som de andra.. eller vänta.. de blir faktisktbättre och bättre! Sarah d har du verkligen läst tidningen? eller…. hm.. jag undrar ja! Hissar stora chic flaggan och fortsätter troget läsa! go girls go!

  7. den är grym! och nummer fyra lika bra som de andra.. eller vänta.. de blir faktisktbättre och bättre! Sarah d har du verkligen läst tidningen? eller…. hm.. jag undrar ja! Hissar stora chic flaggan och fortsätter troget läsa! go girls go!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras