Besöksrekord på chic.se!

bild-625Hurra! Förra veckan var det besöksrekord här på chic.se! Över 36 000 unika besökare och hela 164 482 sidvisningar! (Detta enligt det seriösa mätalternativet Kia Index, som är det enda man kan lita på, till skillnad från många andra sajters icke tillförlitliga siffror). Vi har mer än fördubblat trafiken sedan vår relansering för en dryg månad sedan och bara ökar och ökar för varje vecka. Chic.se är nu större än amelia, Glamour, ELLE och Damernas Värld på nätet. Detta måste vi fira! Tidigare har vi firat såna här glädjebesked på redaktionen med några flaskor rosa bubbel, förslagsvis Lanson Rosé, eftersom champagnen kommer i kul, rosa ”klädsel”, typ dykardräkt för flaska. Dessa flaskor är dock dyra, kostar 369 kr/st. Det kostar att ligga på topp…

Nu är det bara Vecko-Revyn.com kvar att spöa, hjälp oss att gå om dom, please!

Inga kommentarer än
 1. Gud vad kul – det förtjänar ni! Stort grattis! Jag lovar att göra mitt bästa för att besöka er flera ggr om dagen så att ni snart har gått om den där fjortissiten vr.com också, hihi! 😉

 2. Klart ni är större än de sajterna, och ni kommer gå om VR också. Chic känns fräsch, uppdaterad och organiserad. VR är ett enda stort virrvarr av saker, plottrigt och förvirrat. Jag hejar på er!

 3. Grattis!!! Inte så konstigt, ni har en jätte bra sida, som uppdateras hela tiden…Och att Perrelli bloggar – det är nog en bidragande orsak..:)
  Jätte kul att hon bloggar här, hon passar in perfekt!

 4. Charlottas blogg e ju bäst! Därför besöker jag chic.se
  Men sen lämnar man ju kvar och kollar på annat oxå…. Jag lovar att försöka hålla mej borta från VR nu. Gillar Charlotta mer än Ebba!

 5. Grattis!
  Jag blir så inspirerad att jag ska gå och köpa tidningen idag 🙂
  good luck i fortsättningen!!
  Go girls!!!
  Tjing! 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras