Fördelar med att gå upp i vikt

bild-156

Fördelar med att ha gått upp 4-5 kg i vikt: 1. Jag kan plötsligt ha kläder som jag lagt undan i garderoben eftersom de var för stora tidigare. 2. Jag behöver inte enbart bekymra mig över celluliter på låren/rumpan, för nu sitter de även på överarmarna också! Jojomen. I alla fall i taskiga vinklar. 3. Omgivningen ser uppriktigt glad och medkännande ut när jag demonstrativt pekar på mina kilon (ungefär som Oprah, vars tittarsiffror dalade då hon gick ned i vikt, men som ökade samtidigt som hon själv ökade i vikt. Vi kanske säljer mer av CHIC om jag blir tjockis igen? Bara en tanke…). 4. All extranäring verkar i alla fall ha gjort susen för mina naglar, som även de växt mer än någonsin senaste månaden. 5. Mina rynkor i ansiktet är inte lika påtagliga nu då jag fått lite mer hull i fejset.

Mja. Det var nog alla fördelar. Sorry, men fördelarna uppväger inte nackdelarna. Dags att ta tag i eländet!

Inga kommentarer än
  1. Åh, du har verkligen rätt angående det där med rynkorna, jag blev faktiskt väldigt ”fårig” och ”rynkig” i ansiktet då jag gick ner mina kilon efter graviditeten… Men det var det värt, kan jag säga. Nu får jag äntligen på mig mina tajta jeans igen .- love it! Lycka till, du är ju proffs på sånt här – jag kom iform igen tack vare din bok

  2. fick mig att tanka pa min moster som vid en viss alder gjorde valet medan smal/rynkig och mullig/rynkfri. tillslut gick hon upp en heldel, men sen sa tror alla att min 60-ariga moster ar 45…

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras