Nackdelar med att gå upp i vikt

bild-1551

Nackdelar med att ha gått upp 4-5 kg i vikt (på ett drygt halvår, tja, ett kg i veckan ungefär): 1. Jag kan inte ha mina kläder längre. Eller – vissa funkar, men långtifrån alla. 2. De kläder jag kränger på mig sitter illa, spänner åt och underkläder skär in och känns obekväma. Jag går omkring och känner mig konstant olustig. 3. Jag får panik över att vara barbent, skäms över mina flammiga, flebbiga och otränade lår och blotta tanken på att ha på mig korta, sexiga jeansshorts känns som en utopi som aldrig någonsin kommer att ske. 4. Jag har vant mig vid större portioner och är konstant hungrig, vilket gör att stor del av mina tankar kretsar kring vad jag ska äta, snarare än kring viktigare saker som jobb, relationer eller att lösa världsproblem. 5. Att se mig själv bakifrån i en provrumshytt gör mig så deprimerad att jag kan vara sur och bitter flera dagar efteråt. 6. Jag är en dålig förebild för de som köpt min bok! Herregud, jag är författare till ”Viktiga Boken” – och här kan jag inte ens hålla tassarna ifrån fikabrödet! Snacka om att inte leva som man lär – längre…

Inga kommentarer än
  1. Du glömde hälso aspekten, utöver alla fåfänga aspekter så är det ju faktiskt inte bra för kroppen att dra på sig extra kilon… Men detta vet du säkert redan…

  2. Och så minskar ju sexlusten… fast det gäller kanske inte för dig?? Jag känner mig då inte lika ”sugen” eller attraktiv när jag är för stor!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras