Trosskydd mot svettpanik, anyone?

bild-819

Trosskydd i armhålan tyckte jag var en bra idé när jag var pubertetsstinn 13-åring och hade en armsvett som jag tyckte var utöver det normala. Jag tillbringade så väldigt många timmar med att bekymra mig över just min armsvett. Jag var orolig över att det skulle lukta (det gjorde det sällan eftersom jag maniskt tvättade mig flera gånger om dagen, för i Mitt Livs Novell hade jag läst att det bara luktar svett om svetten kommer ”ut” på oren yta, men att svetten i sig är luktfri). Jag ville inte gå på skoldanser eller klassfester eftersom det blev CD-stora fläckar på mina tröjor i armhålorna. Det fanns få saker jag värderade högre just då, än känslan av att kunna räcka upp handen på en lektion och veta på förhand att det skulle vara riskfritt eftersom armhålan skulle vara torr. Och jag testade allt. Bland annat att tejpa fast trosskydd i T-shirtens/tröjans insida. Det funkade tills den dag trosskyddet lossnade och trillade ut från tröjan. Då trodde jag faktiskt att jag skulle dö av skam. Tänk vad enkelt det hade varit om någon vänlig själ hade tipsat mig om Absolut Torr. Detta upptäckte jag inte förrän jag var 19. Då var det liksom försent. Men ändå inte. Vilken grej! Jag har inte haft problem med armsvett på 19 år! Jag är lika torr som Carl Bildt. Under armarna. Men det funkar även på fötterna om du har problem med tåbira. Andra mirakelprodukter från mitt badrumsskåp hittar du här.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras