Min nyttiga middag! I’m proud…

dagens-middag

Eftersom Beach 2009 står och skrapar med hoven i farstun och jag precis idag har slagit till på ett par jeans i för liten storlek (köpte dem och en massa annat CHICs klädbytarhappening idag) så blir det inte någon pizza med béa till middag direkt. Nä. Efter världens bästa tips från Lisen, så var jag på NK livs idag och köpte frysta Edamame-bönor. Icas egna. Koka upp i rikligt saltat vatten. Häll av vattnet, strö över flingsalt. Käka! Jag kryddade kaninkrubbet med en korv. Jag menar, sist jag kollade i spegeln hade jag varken svans eller långa öron. Däremot stora tänder. Men ändå. God och nyttig middag! Känner mig stolt. Ångkokta Edamame-bönor är det alla coola stylister och mediefolk beställer in som ”snacks” eller förrätt på hippa East i Stockholm, för 70 kr/portionen. När du kan köpa en hel påse frysta ärtrackare för 19 spänn. Smakar precis lika gott som på krogen! Chiconomi kallar jag det.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras