Kom ut ur garderoben!

closet c8

Så här ser det ut i min walk-in-closet just nu: jag har rensat ut de flesta sommarkläderna (och flyttat till en annan garderob), försökt maka undan sånt jag inte använder, men ändå är det astrångt… Jag måste börja slakta bättre i min egen garderob, ge bort plagg och sälja sånt jag inte använder. Jag snackar ofta om det men får sällan tummen ur… Brukar ni sälja kläder, var då i så fall? Du har väl förresten inte missat att du kan fotografera och lägga upp bilder på dina favoritplagg ur garderoben på Fabset? Csilla har gjort det, jag har inte hunnit än. En kul sajt tycker jag, det är ju oftast lättare att bli inspirerad av andra ”vanliga” kvinnors garderober än typ Sienna Millers. 😉

shoes c8

Närbild på några av mina skor. Senast jag räknade hade jag faktiskt hela 132 (!) par skor… Men då ingår även stövlar, flipflops, sneakers och rubbet. Jag använder dock inte mer än kanske… 40 olika par, haha!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras