Torra gifflar

Kors i taket – jag bakade i helgen! Matlagning är som ni vet inte min främsta gren (men att äta är jag bra på) och bakning passar mig inte heller särskilt bra då jag är dålig på att följa direktiv och gärna vill freestyla spontant vilket inte funkar med bakning som handlar mkt om kemi och rätt mängd ingredienser tillsammans. Men jag gillar det estetiska och att få dekorera! Dessa gifflar (gjorda med bakpulver och inte jäst) blev torra och trista – men rätt snygga ändå tycker jag. Siktat florsocker över slutresultatet lurar ju de flesta 🙂20120319-193326.jpg

Inga kommentarer än
  1. Stämmer inte! Gifflarna smakade utmärkt. Eftersom de var gjorda på bakpulver var de korta i konsistensen och jättegoda. Jag vet för jag var där och roffade åt mig.

  2. ”Siktat florsocker över slutresultatet lurar ju de flesta”
    Det kan till och med jag, som jobbar som konditor, stryka under på! 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras