Loreen-lugg

Börjar få lite väääl lång lugg nu och min favoritfrisör är uppbokad ända in i maj… Jaha. Det blir drop in-besök i veckan någonstans helt enkelt! Ska ju inte bara klippa luggen utan fixa utväxten också… Går ni alltid till samma frisör eller är ni ”otrogna”?

20120321-170356.jpg

Inga kommentarer än
  1. Min lillasyster är frisör. Jag utnyttjar henne skamlöst.
    Jag har inte betalat för att få mitt hår fixat på
    över fem år. 🙂

  2. Jag var ständigt otrogen ända tills jag träffade Kirsi för ett par år sedan. Hon hade jobbat i Stockholm på flashiga salongen och är superduktig. Nu förde försvarsmakten henne och familjen de till Skövde. Hon är den enda jag någonsin vågat släppa lös i håret utan några förhållningsorder alls. Det blir alltid supersnyggt! 🙂

  3. Har varit trogen till och från men byter ofta efter något år. Just nu är jag trogen min systers svärdotter. Hon klipper jättebra och kan ställa upp när det behövs som mest. På Cut and Blow i Västerås finns hon.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras