I min walk-in-closet bjuds det alltid på macarons…

…åtminstone när CHIC kommer för att fotografera den! Ni kan läsa hela reportaget om min nya walk-in-closet i CHIC nr 14 som finns ute i butik nu. En sneak peak om reportaget hittar du här.

Jag förvarar inte mina smycken i något särskilt smyckesskrin utan visar dem öppet i en hylla då jag tycker de är så fina! Jag har en faiblesse för fula och konstiga glasögon som jag samlar på, av Dame Edna-karaktär. Den söta speldosan är en gåva från Deichmann. I smyckesväg är mina favoritmärken Cocoo, Anton Heunis, Kenneth Jay Lane, Marni och Lanvin.

Tavlan är en affisch jag köpt i ett antikvariat, ett omslag från Harper’s Bazaar från 60-talet. Smyckeshanden kommer från glitter. Skålen med macarons kommer från Kosta Boda (tror jag?), doftljuset från Byredo och förvaringsasken (älskar små askar!) från Chilli.


Inga kommentarer än
  1. Ja, så var det förstås – en Iittala Marimekko! Jag har dessutom två olika sådana… Sorry, inredningskoll är inte min grej. Tur att ni är uppmärksamma! =)

  2. Jättespännande med glasögonen. Vad använder du själv för vanliga glasögon. Du kan väl visa någon gång
    /ulf

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras