Här står vi och ser lite kissnödiga ut

Jag är medveten om att vi ser inte så lite kissnödiga ut i dessa poser, jag och Isabel, haha… Faktum är att jag tror att vi VAR rätt kissnödiga då bilden togs också. Bilden på oss två tillsammans med Micael Bindefeld togs i höstas utanför Fadi El Khourys vackra couturevisning på Berns. Fadi ska ju som bekant göra Isabels två (eller var det tre?) brudklänningar till hennes och Steves bröllop i L.A. i april. Åhhh, se så varmt och skönt det ser ut! Hur långt är det kvar till våren sa ni?

Parantesfakta 1: Sekunden efter att denna bild togs råkade Micael med en yvig gest sula iväg Isabels pilotsolglasögon från Chloé i backen så att ena glaset lossnade.

Parantesfakta 2: Isabel fick beröm för sin naturliga hårlook denna dag och folk sa komplimanger som ”du är ju jättefin utan en massa löshår!”, men faktum är att hon har sina egna extensions i, dock bara pyttepyttelite, för att det skulle addera volym och inte längd. (Tror dock att hon avslöjade detta i sin blogg dock, så detta är inte direkt scoop of the year). Jag har för övrigt också en extensionfläta som kikar fram därbak =)

Parantesfakta 3: Jag var i vanlig god oordning katastrofalt sen till denna visning och galopperade in med andan i halsen i sista sekund till stolen bredvid Isabel. Det hade tydligen irriterat några av arrangörerna som därför fått vänta med att låta Hennes Höghet Kronprinsessan Victoria göra entré (enligt tradition låter man alla övriga gäster redan sitta i lokalen då en kunglighet gör entré). Sedan fick vi tydligen onda ögat återigen (var det någon som sa i efterhand, tror det var Hermine på ELLE?), eftersom Isabel ville lämna visningen i raketfart (av någon anledning jag inte minns, det kanske var det där med kissnödigheten?) så vi klapprade ut först av alla, innan Victoria och hennes följe fått en chans att lämna fältet. Så vi gjorde bort oss två gånger enligt traditionellt hovmanér. Jag måste plugga på sånt där bättre till nästa gång.

Parantesfakta 4: Några minuter efter detta dök Carolina Gynning upp och då visade hon raskt upp bilder på sin nyfödda dotter i mobilen för Isabel och så småtjattrade vi lite och gav Carolina beröm för sin vackra Céline-väska och Isabel säger ”Jag har en sån där fast i gult” och Carolina svarar skämtsamt: ”Ja, men det är lätt för dig att köpa en sån omöjlig färg, du är ju så jävla rik nuförtiden, vi andra dödliga får spara ihop till en svart Céline som är klassiskt och håller länge”… Haha!

Foto: Eero/All Over Press

3 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras