Vinn julklappar för 97 132 kronor här på chic.se!

Jag och webbredaktör Rosi har varit minst sagt stressade denna vecka (liksom Susanne och Johannes nere i Helsingborg på teknik, tack för ert tempo, tålamod och flexibilitet!) på grund av att vi agerat små tomtenissar. Vi har nämligen slitit ihop en VÄLDIG massa fina julklappar åt er trogna läsare på chic.se, som vi ska tävla ut varje dag här på sajten ända fram till julafton! Chic.se:s adventskalender kör igång imorgon den 1 december och bakom luckorna som följer så döljer sig härliga skämma bort-gåvor som beautyprodukter från lyxmärken, designerplagg, galet snygga skor, märkesväskor, sköna vinterjackor, vackra smycken, eltandborstar och allt möjligt! Succén från föregående år fortsätter och vi tackar alla våra samarbetspartners som gjort årets adventskalender möjlig =)

Snacka om att bli chic på ett klick! Du kommer att kunna vinna saker varje dag i min blogg också ända fram till jul, så stay tuned…

4 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras