Härlig lunch för att presentera våren hos Deichmann

Mitt i allt vinterrusk så pågår nu massor av pressvisningar och presentationer i modebranschen för att visa våren och sommarens nyheter. Det är ett välkommet ljus i mörkret och vår/sommarlunchen hos Deichmann förra veckan var inget undantag. Deras creative director Bea Szenfeld lyckas alltid få till en speciell känsla och atmosfär till deras tillställningar med omsorgsfullt gjorda inbjudningar, fantastifull dekor och kreativa tilltugg. Denna lunch gick i sötsakernas tecken, med sockervadd, popcorn, kakor i olika utföranden och söta små presentkartonger fulla med choklad vid varje plats. Och skorna var fint presenterade med rekvisita i second hand-stil och kitschglamour. All sorts dekor och färg fortsätter på fötterna i vår enligt Deichmann, paljetter, stenar och nitar pryder trendiga modeller med höga eller låga klackar.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras