Dagens desktop: inbjudningar, Pantone-kartor, tidningar och stress

En vecka kvar till jul. Det märks kan jag säga. Stämningen här i förlagshuset är hetsig, intensiv och spänd. Blandat med förväntansfull. Mitt skrivbord behöver julstädas, jag behöver Otrivin nässpray (nej, jag har inte fått ett återfall av detta nässpraymissbruk, men är faktiskt så förkyld att det är ett skämt i nuläget) – jag ligger efter enormt med en massa måsten och är jagad av det dåliga samvetet. Ni då, hur är er måndag?

2 kommentarer
  1. Inga inbjudningar och champagnebud som stressar. I kommuntantsvärlden har det idag arbetats fram ett avtal av en som inte begriper sig på avtal. Det har lunchats hemma hos morsan, andra lagret på den första pralinasken har släppts lös trots att det första inte riktigt är uppätet och snön ligger så där snyggt på träden.

  2. Jag har fått ordning på tekniken och julstress vet jag inte vad det är! Alltså en helt underbar pensionärstillvaro!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras