Charlottas julkalender, lucka 24: lyxig plattång/styler från ghd, värd 1699 kr!

God Jul kära bloggläsare! Om inte tomten är så snäll idag mot dig så har du faktiskt möjlighet att påverka detta genom att tävla om en supersnygg och lyxig plattång- ghd Gold V styler, värd 1699 kr! Det här är ett äkta vrålåk till stylingverktyg med avancerad värmeteknologi och rundade kanter vilket gör det lätt att forma lockar, vågor eller en perfekt slät finish. Det keramiska värmeelementet blir snabbt varmt (det tar bara 30 sekunder!) och avger en konstant värme för en optimal styling. Dessutom går stylern i viloläge om den inte används efter 30 minuter (kan bli brandfarligt annars) och den har en universal voltage vilket innebär att du kan använda den överallt i världen.

Så gör du för att tävla: Svara på följande två frågor: 1. Hur lång tid tar det för denna ghd Gold styler att bli varm? 2. Motivera varför just du ska vinna detta kanon-stylingverktyg för håret!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Skicka svaren som kommentar här (du fyller samtidigt i din mailadress, ej synlig för andra, men för att jag ska kunna kontakta dig om du vinner). Som ni förstår så publiceras inte era kommentarer direkt, så ingen kan ”sno” era svar eller idéer. Jag publicerar dom först då vinnaren är dragen. Du kan tävla om dagens lucka fram till midnatt. Lycka till – ho, ho, ho!

 

53 kommentarer
 1. Hej!

  1. 30 sekunder tar det för den att bli varm

  2. Jag har alltid haft långt hår och i fredags klippte jag en kort page..Trodde aldrig att jag skulle passa i det men det gör jag:)
  Jag har en värdelös plattång, därför skulle jag bli otroligt glad om jag vann detta fantastiska stylingverktyg så så att jag har en chans att styla håret på olika sätt 🙂

  God jul! Kram A

 2. Svar: 15-20 sekunder
  Jag brukar vara duktig på att vara vardagschic när det gäller mina kläder men håret glöms bort. Jag skulle gärna vilja vinna så jag kan snabbt och enkelt platta eller fixa till håret så att jag ser lite mer piffad ut även på vardagarna.

  Jag önskar dig en underbar jul!

 3.  1. 30 sekunder2. Mitt hår är typiskt trist svenskt – dvs tunt och platt. Jag behöver bra stylingredskap och att skapa volym genom att locka det med plattång brukar funka super! Nu råkade mamma trampa sönder min bästa plattång i somras, och någon ny har hon inte köpt än. Så jag skulle gärna vilja vinna en gdh Gold Styler för att kunna bli snygg i håret igen!

 4. 1. 30 sekunder
  2.
  Varenda liten slant som blir över,

  går till vad mina älskade barn behöver,

  Det unnar jag ju dem med glädje såklart,

  men en ghd Gold V Styler vore så underbart

  En alldeles egen lyxig julklapp,

  utan att behöva tänka på någon prislapp

  och finast i håret skulle jag av glädje jag passa på,

  under misteln av tomten stjäla en kyss eller två!

 5. Svaret på frågan : 30 sek

  Jag skulle bli så glad om jag vann en så lyxig plattång ifrån ghd. Jag stylar mitt långa hår varje dag och det skulle underlätta enormt med ” rätt” verktyg och dessutom kunna göra lockar med den. God Jul:)

 6. Tången värms upp till den maximal temperatur på enbart några sekunder och stylar håret med enbart värme och inte genom att sträcka håret vilket som sliter på håret.
  jag skulle vilja vinna denna `tången´ eller ja…… underverket för styling av håret 😉 jag har helt ärligt aldrig varit en klippa på att styla mitt hår men det är ju så mycket roligare och det är fint att gå runt i en härlig frisyr,

 7. 1. 30 sekunder! 🙂
  2. Jag vill vinna för att det skulle bli världens bästa julklapp till mig och min mamma! Vi använder just nu en seg plattång som vi köpte billigt då våran andra gick sönder.. Det skulle betyda jättemycket om jag fick vinna den här! Tänk att få göra sig snygg i håret varje dag, platta, locka, våga! Det skulle vara fantastiskt roligt. Man får absolut bättre självförtroende om man känner sig snygg och därför vill jag så gärna vinna denna att dela med min mamma. Jättebra julklapp! 
  GOD JUL!

 8. 1. 30 sekunder.
  2.
  Då jag nyligen klippt till en ny frisyr
  Och en plattång i nuläget är alldeles för dyr
  Jag så gärna vill vinna denna fina
  Så jag på plats kan hålla stråna mina!

 9. 1. 30 sekunder

  2. Jag skulle gärna slippa runt på stan hatta
  Efter denna sak som kan både locka och platta
  För att få fira in det nya året
  med änglalika lockar i håret!

 10. 1. Ett par sekunder
  2. Har under hela min ungdom och vuxna liv fört en hård kamp mot mitt tunna, platta och osannolikt ofta väldigt oljigt och feta hår. Känner att det här verkligen kan vara vapnet som vänder slaget till min fördel. 

  God jul!

 11. Det tar ca 2o sekunder för stylern att bli varm och är redo till att användas.
  I min ägo finns en gama från 2008En tång där all beläggning snart är borta!Rispar och luggas i mitt hårNästan så att jag fäller en tår!Att lida pin när man vill vara fin är inte min melodiDet skulle jag slippa med en GHD i ett fint etui!Blank, glansig och frisk blir min frippaOch all smärta och rök jag får slippa!Färgen spelar ingen roll på tången från charlotta.chic.seSkönhetstomtens magiska fe!Här kommer min önskelista för i årJag vill ha en GHD-styler till mitt hårEn fin gåva på ålderns höstJag hoppas detta rim får en vinnande röst 😉

  Stor Kram och God Jul Tomte Charlotta!!!

 12. Svar på dagens lucka: 30 sek.
  Motivering: Jag började platta mitt hår varje dag för ca 2 år sedan. Innan dess inte alls ofta (då jag egentligen haft långt och fint rakt hår (menar inte att skryta)). Sedan för ungefär 1 ½ år så fick jag sönder bränt hår, mitt hår blev ungefär 15cm kortare och jag har lyckats bränna till en lugg, och väldigt ojämn längd på håret, man kan säga att det är ”too much” uppklippt, håret har blivit som hästman, väldigt strävt och sticker ut åt alla håll! För mig har håret alltid varit viktigast men nu vill jag bara gömma det då jag skäms över mitt hår. Brukar nuförtiden sätta upp håret, ha flertal spännen osv bara för att dölja. Pga håret idag är så tjockt och strävt så måste jag fortfarande platta, men har skärpt mig och plattar bara 1 gång i v nu! 
  Det är förmodligen brister på min nuvarande plattång som blir allt för varm och tror att med en snällare och bättre plattång som denna kan mitt hår bli bättre..samt mitt självförtroende! Idag är jag student och lever på det csn kan erbjuda och då blir jag tyvärr tvungen att ta ut det på annat än en ny plattång 🙁

  GOD JUL!!

 13. God Jul!
  Det tar 30 sekunder för denna plattång att bli varm

  Motivering:
  Denna skulle ge mig en ”good hair day”
  aldrig mer känna hopplöshet framför spegeln och skrika nej
  tycker absolut denna skulle bli årets julklappsgrej!
   

 14. 1: Det tar bara 30 sekunder 
  2: Jag lever mitt liv snabbt och har dessutom hört att ska man ha en plattång så ska det vara från ghd!

 15. 30 SEKUNDER! Precis lagom att ta i värmeskyddi håret alltså under tiden. Min motivering är att jag blivit med lugg trots allt mitt hår gör allt för att streta emot med sina virvlar och lockar. Jag behöver bästa redskapet för att få stil på den och med en snygg lugg kommer jag våga sluta titta under lugg så att säga. Jag tror på att den kommer ge mig en chans att våga se folk i ögonen igen!

 16. 1. 30 sekunder

  2. Det är inte så att jag är i behov utav en plattång, köpte en dyrgrip förra året. Men jag vet en som behöver en. Min låtsas faster/extra mamma. Jag bor tillsammans med min ensamstående pappa och enda sedan jag var liten har en granne till oss blivit som en mamma för mig. Hon är utan tvekan den vackraste, ödmjukaste, snällaste, givmildaste och bästa människan som någonsin vandrat på denna jord. Hon skulle gå över lik för mig om mina syskon och varje år skämmer hon bort oss med massa julklappar, resor och liknande. Inte för att hon på något sätt är skyldig oss det eller förväntas göra det, utan hon ger det helt villkorslöst och enbart utav godhet.

  Jag gör allt jag kan för att vara hälften en som bra människa som henne. Sedan försöker jag även ge lika mycket till henne som hon ger till oss, vilket är omöjligt. Men det finns ett par få saker jag vet att hon älskar. Till exempel en gång när hon skulle ut med jobbet, så sprang jag över till henne med smink, accessoarer och massa annat kul för att fixa i ordning henne.

  Denna gången slängde jag även med plattången för att se om jag kunde övertala henne att låta mig platta henne hår. Då hon har väldigt lockigt hår som är otroligt fint har tanken aldrig slagit mig förut. Men denna gången fick jag en impuls. Sagt och gjort, plattat blev det och hon har aldrig varit vackrare och såg säkert tio år yngre ut. Att få se henne så glad och överraskad var fullkomligt underbart!

  Sedan dess har vi delat på min plattång. Vilket har blivit lite problematiskt då bägge vill platta sitt hår varje morgon. Därför skulle denna present bli perfekt till henne.

  Detta kanske låter löjligt i vissas öron men allt som gör henne glad och får henne att le får mig att må bra.

 17. Det tar 30 sekunder för plattången att bli varm.

  Jag använder min utslitna plattång väldigt ofta,men den är verkligen inte en av de bästa. Mitt hår fastnar och dras med i plattången vilket inte är bra. Jag vill kunna sätta på min plattång i ett nafs och få mitt hår som på reklamerna,och jag tvivlar inte på att denna underbara plattång gör det! 🙂 Min plattång har jag ägt i 8 år nu och den är verkligen inte på topp. Därför så tycker jag att jag borde bli den väldigt lyckliga vinnaren! 🙂

  Kram!

 18.  har kollat runt på internet men hittade inte exakta svaret men jag gissar på att den värms upp mellan 5-15 sekunder
  varför jag så gärna vill vinna denna är för att den verkar super bra och plattar fort. jag har en 2 år gammal plattång som jag köpte för 200 kr så du kan väll tänka dig att den inte är så speciellt  bra då jag har världens tjockaste och lockigaste hår dessutom så är det jätte långt, det tar jätte lång tid att platta det med min nuvarande plattång 1,5-2 timmar, mamma är ensamstående så henne kan jag inte heller be om pengar då hon redan försörjer mig med mat och kläder.
  skulle verkligen bli super glad om jag vann denna! Riktigt glad!

 19. Endast 30 sekunder tar det för den att bli varm!

  Jag har precis vågat klippa page som jag varit sugen på i flera år men inte vågat tidigare pga mitt frissiga hår, har dock inte lyckats styla det snyggt ännu så börjar ångra att jag tog steget att klippa av håret. Tror denna kan bli min hjälp att rädda håret med snyggt plattat hår till vardags och fixa det lilla extra med snygga lockar till festtillfällen!
  God Jul får jag passa på att önska dig en dag som denna 🙂

 20. 1. 30 sekunder 2. Jag är kvinnlig brandman och således går det undan i min vardag, en plattång som blir varm på 30 sekunder skulle sitta som gjuten i min hand.

 21. 20 sekunder
  Min plattång är kass!! Håret fastnar i den ibland och den sliter på mitt hår 🙁 vill verkligen vinna denna (så slipper frisören säga hur slitet hår jag har nästa gång 🙂

 22. Det tar bara 30 sekunder. O jag håller verkligen både tummar och tår och hoppas att jag blir den lyckliga vinnaren för jag har en gammal plattång som det tar evigheter att få varm så för det mesta blir jag trött på att vänta och struntar i att bli fin i håret, men nu kan det ändras hoppas hoppas.

 23. 30 sekunder tar det för den att bli varm! Min mamma har helt rakt tjockt hår, min pappa hade i sin ungdom afro. Mitt hår lyckas aldrig bestämma sig vad det vill vara av detta och det slutar oftast med att det står rakt upp/åt sidan/ rakt ut, det finns liksom folk som har volym i sitt hår och så finns jag. Samtidigt är mitt hår väldigt torrt trots alla mirakelkurer, jag behöver därför en bra plattång som inte sliter för mycket, som student är detta dyrt och jag går därför alltid omkring med håret i massa hårnålar för att det inte ska stå upp. God Jul!

 24. Hej Charlotta! Det tar ca 10-20 sek för den ska bli varm. Varför jusst jag vill vinna är för att jag ÄLSKAR Hollywood hår! (mycket volym och mycket lockar) Jag tycker att plattången är perfekt för man kan både locka och platta håret med den! Och plus får man en fantastisk glands! God Jul på dig!

 25. Denna plattång värms upp på bara några få sekunder och detta är precis vad jag behöver. En enkel, proffsig, snygg plattång som är lätt att använda. Det skulle vara en perfekt julklapp!! Ha en otroligt god jul alla i hela världen!!

 26. Hej!
  30 sekunder.
  Min granne som är frisör brukar konstatera att det inte är konstigt att jag har svårt för att fixa håret när jag använder så dåliga produkter. Jag har länge tänkt unna mig en ghd men det är alltid någon vinteroverall eller hockeyklubba som behöver införskaffas och då hamnar plattången längst ner på listan över måste-inköp.
  Det vore verkligen härligt att vinna denna lyxiga julklapp!

  God jul från Anna

 27. God Jul Charlotta! 🙂 

  1. 30 sekunder tar det bara! 
  2. Den här verkar super! Jag har använt plattång i fem år och vet hur viktigt det är med bra produkter och värmeskydd som inte skadar håret. Just nu är jag på jakt efter en ny och vad är då inte bättre än denna som smidigt kan platta håret samt skapa fina lockar? 🙂 Dessutom perfekt att ta med sig i väskan till resan, jobbet och vänner! 

  Hälsningar Therese

 28. Svar 30 sekunder.

  Min gamla plattång är sliten och full med kladdiga hårprodukter.
  Den sliter av håret istället för att frisera. Vill vinna ny innan jag är skallig : ))

 29. 1. 30 sekunder
  2. Som heltidsarbetande, skönhetstokig, småbarnsmamma gäller det att få ut mesta möjliga av mina stylingverktyg och jag tror att med en ghd så skulle jag slippa bad hair days för evigt!!

 30. Denna styler blir varm på ett kick – endast 30 sekunder!

  Om du bara kunde se mitt hår skulle du förstå varför jag är den som bäst behöver en  sådan suverän stylingtång! Jag förstod det själv först häromdagen då  jag fick se mitt huvud från alla vinklar i ett provrum. Synen gjorde mig inte glad.
  Och då hade jag ändå nytvättat och, som jag själv trodde, glansigt hår. Men det jag såg i provrummets speglar
  var ett trist hängande och frissigt barr. Jag snodde snabbt ihop det till en hästsvans, men det gjorde inte saken så mycket bättre, för nu såg alltihop bara platt och spretigt ut.
  Så här ska det ju inte behöva vara, så mitt hopp står nu till din effektiva ghd Gold V styler.
  Ser fram mot ett nytt, härligt år med vackra, välvårdade lockar!
  Önskar dig detsamma, kära bloggstjärn

  1. Jag läser och skäms – ser att 
   det fattas en bokstav i sista ordet, vilket får det att verka helt obegripligt – bloggstjärna ska det stå. 
   Eller kanske det heter stjärnbloggare?! Hoppas du förstår vad jag menar i alla fall!  🙂

 31. Det tar endast 30 SEK för plattången att bli varm!

  Jag vill vinna eftersom jag anser att håret gör större skillnad på en outfit och min egna utstrålning än smink. Några tighta jeans, en schysst tshirt, ett par leopard loafers tillsammans med ett snyggt stylat hår! Sen är man redo!

 32. Det tar ca 30 sekunder för den att bli varm.

  Jag älskar att fixa med håret, men det blir inte av så ofta då skolan tar mycket tid, så ska jag bort borstar jag håret och sen får det duga för med min plattång eller locktång tar det över 2 min innan det blivit varmt och sen tar det minst 1½ timme innan jag har hunnit att locka/platta håret och det hinner inte jag.
  Och så skulle det absolut inte vara fel att bli lite bortskämd och få bli lycklig över en sak då det har varit ett tufft år då båda mina systrar fått två olika sjukdomar konstaterade, den äldsta endometrios och den yngre anorexia. Det har varit ett jobbigt år med många sjukhusvistelser, så över denna skulle jag bli enormt glad! 😀

 33. 1. Det tar 30 sekunder.
  2. Jag vill vinna plattång åt min flickvän eftersom hon är världens finaste tjej. Det bästa jag vet är när hon vaknar på morgonen med sitt rufsiga morgonhår och trötta ögon. På samma sätt älskar jag att se henne i platthår. Och vad jag har förstått är detta plattångens rolls royce och min linn ska bara ha det bästa!

 34. 1. 30 sekunder
  2. Jag har en riktig man till hår, men tyvärr är det svårt att styla då håret är så tungt och hårstråna ganska grova i sig. Med detta lyxverktyg kanske jag kan bli lockig en hel kväll.

 35. 1. 30 sekunder

  2. För att mitt risiga barr skulle behöva ett seroöst piff, vilket ghd Gold styler skulle kunna hjälpa mig med! Jag vill möta det nya året fab helt enkelt!

  God jul på dig, kära du!

 36. 1. 3o sekunder
  2. Därför att min man sa till mig idag att du skulle verkligen behöva köpa en ny plattång älskling, din är ju från stenåldern (12år gammal) och börjar bli brandfarlig, dessutom kan det inte vara bra för ditt hår att platta med den. Haha jag blev så paff då han aldrig lägger märke till sånt här så då måste det ju verkligen vara illa tänkte jag. Med andra ord är min motivering att jag BEHÖVER den här så att inte vårt hus brinner ner och håret trillar av:-)

  Dessutom skulle det kännas häftigt att gå ifrån ”stenåldersplattång” till plattängernas ”Ferrari”.

  God Jul och Gott Nytt år!

 37. 1. 30 sekunder 2. Tycker det är jättekul att fixa och styla håret. Ofta blir det lockar med hjälp av plattången. Som student har en värstingplattång inte varit prio 1 utan jag har istället en rätt så kass och gammal plattång till hjälp. Detta gör att stylingen inte blir så bra som man önskar och det känns dessutom som att den sliter mer på håret.Därför skulle jag bli superduperglad om jag vann 😀

 38. 30 sekunder!
  Motivering: Jag ska fira nyårsafton själv tillsammans med mina barn. Just därför vill jag faktiskt göra mig – och dem – fina. Jag ska ha långklänning, höga klackar och helst en vacker frisyr. Men någonting saknas för att åstadkomma detta – ett lyxverktyg!

 39. Hej Charlotta!

  Svar: 30 sekunder (eftersom du skrev det i din beskrivning, läste på internet att det också kan gå snabbare)

  När kalufsen står åt alla olika håll,
  kan jag med hjälp av denna GHD få bättre koll.
  Stoppa bara in universalkontakten här,
  det rätta knepet jag snabbt lär.
  Morgonfrisyrer fixas lätt,
  och jag blir så snygg, alldeles rätt.
  Så ta nu nya tag i håret,
  tillplattat börjar jag det nya året. 

  Nu är det bara att sätta igång, 
  snygga frisyrer varenda gång!

  Jag har varit med i nästan alla dina tävlingar men inte vunnit.. Skulle bli såå glad om jag skulle få kunna vinna denna sista gången.

  Kram!

 40. 1) Fantastiska 30 sekunder!

  2) Jag skulle vilja ge denna plattång till min bästa väninna. Hon är en kämpe som överlevt cancer, jag älskar henne och är evigt tacksam för att hon fick vara kvar här med oss. Cancer är sådant man inte tror ska drabba en ung, vacker, bubblande glad och sund tjej. Världen föll samman. Jag minns den dagen hon ringde mig och hjärtskärande skrek i telefonen ”Mitt hår, mitt hår – jag tappar mitt hår!”

  Allt var kaos, MEN – hon överlevde, är ännu ej friskförklarad men cancern är borta! Hennes hår har börjat komma tillbaka och jag är säker på att det finns tusentals fina kvinnor där ute som förtjänar vinsten, men jag har svårt att tro att någon skulle uppskatta den så som hon skulle göra. Förra veckan ringde hon min och sa ”Nu kan jag ha håret i svans igen, en jätteliten svans, men ändå en svans”. She’s a fighter and she deserves Gold.

 41. Svar: 30 sekunder

  Mitt tunna hår behöver lite snygga lockar. Efter långtidssjuk skrivning så är jag på väg tillbaka. Vill kunna vara extra fin på arbetsintervuer och inte alltid ha min samma gamla tofs! Så galet trött på det, so please help me out here!
  God fortsättning Charlotta!!

 42. 30 sekunder

  Att gå på fest med perfekta lockar är ett under,
  när man har 3 härjiga småkillar är det toppen med värme på 30 sekunder.
  Drömmer om GHD till mitt tjocka, blonda hårsvall,
  äntligen finns chans att förvandla en tråkig morsa till snygg och ball!

 43. 1. 30 sekunder
  2. Risigt och tovig är min frisyr.
  Att få till lockar kräver mycket betstyr!
  Denna blir snabbt varm och gör mig fin,
  – tomten har du tången från ghd i säcken din?

 44. 1. 20 sekunder
  2.
  I julas fick min dotter en plattång ifrån mamma,
  hon önskade innerligt att få bli en rakhårig flamma.
  Strålande av lycka började hon genast att platta,
  men hennes hår gav ej vika – hon såg ut som en kratta!

  Tårarna rann tyst från hennes vackra kinder,
  för hon har alltid sett de krusiga lockarna som ett hinder.
  Nu, lagom till hennes födelsedag viskade en fågel i mitt öra
  att underverk – det kan Ghd-stylern göra!

  Jag önskar att jag hade råd att ge min dotter den,
  men jag är lågavlönad och kan inte undvara 1699 spänn.
  Därför vore det så underbart om just jag vann,
  då skulle min dotters dröm om platt hår bli sann!

 45. 1. 30 sekunder
  2. jag vill ha denna GHD just för att den är så smidig och lätt och älskar den. Haft en tidigare som jag tappade på stengolvet ett antal gånger så den är inte fullt lika bra och jag behöver verkligen en ny.

 46.  Hoho, eftersom du inte publicerat vinnaren, så har du kanske inte dragit vinnaren, då kanske man kan få smita in och delta ändå 😀 Jag hoppas så, och gör ett tappert försök på sista luckan!

  Rätt svar:
  30 sekunder

  Motivering:
  Jag vill gärna vinna, så min kille inte längre mitt hår har lust att trimma. Han tycker att mitt yviga hår kittlar hans haka, hotar han mig igen får även han på min ghd gold smaka! Vi är många som på mitt hår fått fnatt, ibland har det även bidragit till skratt, ibland så man vill gömma sig under en hatt, jag vill ju bara ha det glammigt och platt, då hade livet blivit allt bra glatt.

  Ha ett gott nytt år !

 47. Hej! 30 sec för att värma upp – svar 1. Svar 2:
  Får man fortfarande tävla? Snälla jag måste få en chans. Jag är en småbarnsmamma som gör allt för andra. Sliter hårt för familjen och hemmet och på jobbet. En julklapp som är bara till mig för att vårda mitt yttre skulle sitta fint. Tomten (svärföräldrarna) gav mig i present en …. Gödselspridare.

  Jag grät – inte bara för den presenten utan jag är dessutom höggravid och känslig i alla fall… Tror ändå att jag skulle bli besviken i vilket fall som helst…

  Jag vill gärna ha en sådan plattång för att åtminstone kunna ägna 10 min åt mig själv per dag och ladda positiv energi.

 48. Fort som fan blir den varm. Vill vinna så jag kan ge sambon den eftersom hon önskade en platt tång i julklapp. Jag tyckte en med räfflor som man fick volym med var roligare men såg på hennes min att det var helt fel.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras