Följ mig på instagram!

Det vore skoj om ni ville följa mig på instagram. Jag lovade och svor att jag inte skulle belasta mig själv med ytterligare ett socialt media (jag har nobbat Twitter exempelvis), men instagram är så pass charmigt att jag inte kunde låta bli…
Jag heter c8flinkenberg. Vad har ni för nicknames där? Är ni med överhuvudtaget?

Följ mig. Jag sparar förstås det göttigaste och bästa till bloggen (till skillnad från vissa andra som flyttat ALLT fokus t instagram och struntar i att sköta sina bloggar), så se instagram mer som en kul accessoar och komplement till min blogg.

20121228-032724.jpg

5 kommentarer
  1. Jag gillar Instagram väldigt mycket (beror väl på att jag är förtjust i att fota och kolla på bilder får man förmoda!), kollar ig bra mycket oftare än Facebook och bloggar, det farliga är dock att man fastnar där liiite för mycket ibland.
    Ska söka upp dig där nu, mitt nickname är sunflower33334.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras