Stickad tröja, jeans och boots – absolut skönaste kombon!

I grund och botten är jag en klänningstjej. Men hur skönt är det inte med en stickad tröja, skinny jeans och boots så här på vintern? Jag har bott i den här kombon i flera veckor nu och skruvar mig alltid inför krånglet med att ha klänning och strumpbyxor då det är så här kallt.

8 kommentarer
  1. För min del är varma strumpbyxor och kort kjol, det bästa vinterplagget för mig! Vanliga byxor är för kalla och att ha något under dem är inget som tilltalar!

  2. Håller helt med Meta. Jeans fryser jag ihjäl i, de blir så kalla och stumma mot kroppen och det blir sällan snyggt att ha strumpbyxor/underställ under (underordnat om man är ute för att vara ”ute” förstås, men inte om man vill se någorlunda presentabel ut). Lager på lager är grejen – två par strumpbyxor (40 den eller mer) för normalkyla, fyra om det är riktigt kallt. Och så ett mamelucksubstitut över ändan. Fryser aldrig i den varianten, inte ens om jag är ute och går i flera timmar i värsta snöyran.

  3. Huhh, jag hatar strumpbyxor, men tycker man håller sig varm i jeans, förutsatt. att man har en längre jacka till.
    Eller en dun/täckkappa om det är sibirienkyla som gäller.
    Hur som helst ser din outfit supermysig ut! Gillar bootsen – vet du vad det är för märke?
    God fortsättning!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras