Throwback Thursday: 2009, rödhårig och gravid med tvillingarna…

TBT 2009

Så här såg jag ut i slutet av 2009: rödhårig (blev en misslyckad färgning, skulle bli mörkblont men jag blev röd vilket jag avskydde, här har dock färgen blivit något mildare än den var från start…), lite smålattjo styling (paljettkjolen?!) och jag försöker dölja det faktum att jag är gravid. Vilket inte gick så bra, någon av er läsare kommenterade faktiskt denna bild med ”det ser ut som om du är gravid, stämmer det?”. Och japp, det stämde. Vet inte hur långt gången jag är här, i fjärde månaden kanske, eller tredje? Magen började ju puta ut rätt omgående eftersom det var tvillingar därinne…

Inga kommentarer än
  1. Hi Charlotta, I really love this look, so stylish and if you still have these clothes you could easily wear them today! You look very happy on this photo 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras