Throwback Thursday: Bylinebild från Vecko-Revyn, 2002

Throwback

Håll i er nu, känsliga tittare med stilkoll varnas. Men vad sägs om den HÄR bilden? HAHAHAHAHAHA! Jag skrattar så att saliven sprutar mot skärmen. Caprijeansen! Det porriga linnet! Big Brother-håret! Etnohalsbanden! Och så allt detta samtidigt… Ja, herregud. Det här är 11 år sedan. Jag var chefredaktör för Vecko-Revyn och bara så där lagom intresserad av mode på den tiden. Som ni ser. Slut på meddelandet.

 

Inga kommentarer än
  1. Åh, hjälp. Det läskiga är att alla såg ut sådär i staden som jag är ifrån under tidigt 2000-tal. Haha, så kul att kolla på hur man såg ut förr. 🙂

    modemanifest.blogspot.com

  2. Jag tycker du var fin! Kanske lite mycket halsband och lite för mycket ”bedroom”varning på linnet, men du klär i färgerna och ser glad och fräsch ut! Tror att vi idag är lite FÖR kritiska till oss själva ibland! 🙂

  3. hahhah! Förlåt :p Det var nog inte bara ditt modeintresse (lr lack of it) som låg bakom detta, utan även modet. Tidigt 2000-tal är nog inte vad jag skulle kalla min bästa period när det komer till kläder. Jag var ju rätt ung, men jo, jag lyckades ändå klä mig i för låga boot cut jeans, vida ”gypsy”-kjolar med cowboy boots, leggings under korta jeanskjolar etc. hahaha! Måste ändå säga att du ser fin och fräsch ut 🙂

  4. Härligt att du kan skratta åt det…jag har massor med foton på mig själv där både tårar och tankar om ;hur tänkte jag nu dyker upp…:D

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras