Throwback Thursday: Jag och Jonna på ELLE-galan 2009

ellegalan 2009 flinkenberg

Den där Hervé Léger-klänningen alltså… Katrin Zytomierska dök upp i exakt likadant fodral på den galan, vi skrattade en del åt det. Och mitt hår var så platinablonderat att det höll på att trilla av, haha. Jag står och poserar här med Jonna Bergh som då precis hade tagit över min tjänst som chefredaktör för Glamour, medan jag nyss hade lanserat CHIC.

Inga kommentarer än
 1. Hur gick det med din Isabel Marant-önskelista? Jag undrar speciellt över den grå rocken. Det är så att min rock som nu har kommit i strl 42 är för stor. Det är jättefin kvalité så jag vill gärna byta till strl 40 istället. Är det så att du eller någon annan vill byta storlek så hör gärna av er.

  1. Grejerna kom idag! Jag har ju köpt HELT fel storlekar, på nästan allt… Rocken var, som du säger, alldeles för stor. Jag drunknade i min storlek 38 men jag antar att den ska vara oversize, fast på mig ser det konstigt ut, som om jag lånat farfars rock ungefär. Kjolen i stl 36 var alldeles för liten… Vita spetsblusen i stl 40 rätt så lagom (och då är jag en normalstor 38:a upptill men jag hatar när såna där toppar blir för tajta, vill hellre att de ska sitta löst). Svarta spetsklänningen var okej i stl 38 och…. ja, sen var det flera av mina saker som hade tagit slut! Beställde du något annat du vill bli av med, förutom rocken? /C

   1. Tack för snabbt svar. Oversize ser så snyggt ut på andra (fotomodeller o catwalken) men på en själv ser det lånat ut. Ska du behålla 38:an ändå? Jag är bara ca 162 cm o börjar misstänka att strl 40 också är för stort. Kruxet vid ev byte är att jag glömde nämna att jag bor i Göteborg så frakten lär bli dyr. Jag köpte även smokingkavajen, vita spetstoppen, svartvita blusen samt grå collegetröjan, samtliga i strl 42. Det enda som stämde och satt snyggt var collegetröjan och det var kul för den ville jag verkligen ha. Spetstoppen var så himla snygg (på en lång, smal person….), jättefin verkligen. Tyvärr bubblade det ut i ryggen och satt åt över magen. Jag håller med dig, ”lös passform” är bäst.
    Kan tillägga att jag brukar ha M upptill och L nedtill (för närvarande…..).
    /Cb

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras