Throwback Thursday: Star Trek-

Star Trek

Som jag saknar våra temafredagar på CHIC! Det var tider det minsann. Här har ni en bild från 2009 nångång, då redaktionen klädde ut sig till Star Trek med väldigt blandat resultat… HAHAHAHA!

3 kommentarer
  1. Hej Charlotta! Till våren är det min tur för studentbal och jag vill verkligen ha den perfekta klänningen. Jag är dock osäker på vilken modell som är bäst om jag vill få den där fina timglasformen? Jag vill markera midjan så att jag inte ser ut att ha alltför breda axlar till mina höfter. Jag måste ha band på klänningen, ska jag satsa på breda eller riktigt tunna? Eller några som går ”nerför” armen? Jag är verkligen vilse i klänningsdjungeln och hoppas att du har något gott tips du vill dela med dig av 🙂
    Ha en bra fredag!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras