Tillfälligt skoavbrott

Ledsen, skulle ju ha meddelat en del nyheter, skickar pressmeddelande och ordnat en massa, men det blev tillfälligt avbrott här i schemat med full kaos inför plåtning imorgon och en massa andra bränder som behövde släckas! Gah… en sån där dag då man inte har en ANING om hur man ska lösa allt (vilket man alltid gör i slutändan ändå) och tiden bara RINNER iväg. Men nu verkar det mesta ha löst sig…tror jag. Suck!

Det är såna här dagar (när jag inte hinner äta middag eller typ borsta tänderna) som jag bara vill pausa all stress och surfa runt efter skor istället… Som dessa på bilden som jag suktar ENORMT efter men inte tror går att få tag på längre. Alaïa, I assume… Nån som vet?

PARW15  08VR 518

Jag suger på karamellen tills imorgon med allt, vi höres vänner!

Foto: Antoni Ruiz Aragó

3 kommentarer
  1. Ja, det är Alaia! Slut på netaporter men det borde ju gå att jaga rätt på ett par. Snygga! Har ju setts på en hel del kändisar i vår. Köp! 😀

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras