Tyck till om CHIC nr 3 och vinn skor för 1500 kr!

Ge oss feedback på senaste utgåvan av CHIC (nr 3-2014) och få chans att vinna ett par snygga höstskor från Henry Kole! Vi vill väldigt gärna höra vad du tycker om oss, såväl ris som ros. Ett av läsarbreven här premieras med ett presentkort på 1500 kr på digitala skomeckat Henry Kole (leopard-sneakersen har jag precis klickat hem by the way!). Skriv din kommentar om numret här – ni har till onsdag morgon denna vecka på er (den 31 oktober) att kommentera så det är brådis…

Tyck till och vinn skor

Linda Johansson från Våxtorp blev den lyckliga vinnaren av förra numrets läsarvinst, ett par örhängen från Caroline Svedbom värda 1250 kr. Grattis! Och TACK för alla kommentarer vi fick, verkligen värdefullt!

42 kommentarer
 1. Hej. Bästa höst numret från chic. Mycket bra tips på mycket mode. Bästa med denna tidning e att det finns allt för alla. Man blir bara glad när chic kommer ut i affären. Längtar tills nästa nummer.

  Mvh Daniela

 2. Var lite besviken på Maj nummret så det är kul att detta höstnummer kom upp till samma klass som Mars upplagan, till och med snäppet bättre. Jättefint och bärbart mode, blandade prisklasser.
  Superkul artikel med Susanne Shistrup- vilken mode guru hon är! Lagom blandning av redaktionellt material och skönhet/mode.
  Hoppas nästa nummer är lika bra- det finns ju lite mer att välja på modemässigt A/W än S/S oftast. Så dra inte ned på modeinnehållet som ni gjorde med Maj nummret- även om många skönhets sidor också är kul

 3. Mycket bra nummer,bra blandning mellan mode och härliga reportage om bl.a. Susanne. Jag gillar när det är övervägande mode och när det tipsas om var vi kan köpa saker till vettiga priser. Men också spännande att få läsa om hur det går till på front row.

 4. Höstnumret av Chic gav en kul blandning av inspiration och ”hands on”! Så här ser det ut på cat walken, men för er som inte lägger 30 000:- på ett par jeans, här hittar ni schyssta alternativ! Guld värt! Kul med bloggarna, men var lite försiktiga, det känns ibland som en upprepning av det man läst i deras bloggar. Det är alltid kul att läsa om hur folk gör karriär, gärna mer sånt! Och I love era make up tips. Kul att lära sig nya knep!

 5. Jag gillade hela inslaget med front row och spelet bakom det. Roligt att ta del av då det ligger så långt bort från min vardag. Jag tycker det börjar bli för mycket reklam i tidningen mot tidigare. Intäkter från företagen förstår jag är viktigt men för mig drar det ner helheten.
  Inslaget om vidrigheterna i Honduras är gripande, berör verkligen och fick mig att må riktigt dåligt. Dåligt för alla dessa barns skull som lever i detta.
  Jag är kluven till sådana artiklars vara eller icke vara i CHIC då när jag lägger ifrån mig tidningen så vill jag må bra och känna mig modepeppad.
  Positivt med CHIC mailsidan. Behåll den !

 6. jag älskar reportaget med Nicole Richie, även det med Susanne Histrup. Kul läsning, mer sånt!
  Älskar såklart trendspaningarna, modereportagen som blandar både budget och dyrt. Det jag kan sakna lite när jag ser modereportagen är mode för lite större kvinnor, mycket av kläderna passar inte riktigt mig och andra från stl. 42 och uppåt… En tanke iaf!
  Ni har en bra blandning av mode, smink, hudvård, reportage och allvarligare ämnen som Honduras. Älskar tidningen!!

 7. En riktigt bra höjning sen senaste numret. Det kändes som det låg mer tid och tanke bakom. Älskade reportaget med Susanne Histrup, personligt och roligt. Känner att magasinet blir mer och mer exklusivt men ändå grejer för en vanlig svensson i. Det bästa i hela tidningen tyckte jag dock var din krönika på s 11, du är himla inspirerande. Vore kul med ett helt reportage om din/dina kollegors karriärer. Jag saknar fortfarande korsorden, som jag äääälskade i de andra tunnare tidningarna. 4 av 5 får ni av mig <3

 8. Jag uppskattar sidorna med ”höstens trender”, mer sådant! Tycker att man får en bra överblick och egna idéer vad man kan göra med sakerna på dessa sidor. Älskar artikeln med Susanne histrup – en riktig färgklick i Sverige! Skulle gärna se mer av henne och hennes tips i tidningen. Kanske en plocksida med hennes tips över vad man bör köpa just nu? Inslaget om drömjobbet är överlag bra, men tycker att ”stiltipsen” inte höll måttet alls. Om klädkod är business så kan man inte ha silverskor och klänningar som ser billiga ut, där fick ni minuspoäng. Skulle gärna se ett längre inslag om vad man kan ha på sig på jobbet. Jobbar själv i en ganska strikt miljö och det vore kul att få idéer hur man kan variera sig, på ett sätt som ser stilfullt ut. Överlag – bra jobbat! Keep up The Good work. Chic är faktiskt den enda jag längtar efter ska komma ut i butik!

 9. En väldigt bra tidning även denna gång. Jag känner dock att de allvarligare ämnerna (t.ex. om Honduras) är så långt bort även fast de är minst lika viktigt. Men de skulle även vara intressant och läsa om sjukdomar eller andra allvarliga saker som händer här som också behöver uppmärksammas. Som ALS t.ex. som man har hört mycket om men faktiskt inte riktigt vet något om. Även ett reportage om Misty Coppeland skulle vara fantastikt med tanke på allt hon har överkommit.

 10. Väldigt matigt och tjockt nummer denna gång (bättre än förra som var lite tunt) och överträffade helt klart förväntningarna! Bra med mix mellan mode, lättsamheter och allvarligare artiklar. Alltid intressant att ha något tyngre att läsa som man kan lära sig något av och inte bara ”flärd”, så fortsätt gärna med detta från olika delar av världen. Ser gärna flera artiklar om arbetena bakom modebranschen (stylister, fotografer, assistenter m m).

 11. Snyggt omslag! Antar att färgvalet till stor del beror på att tidningen delades ut på CHIC-galan där koden var vinröd/purpur. Härliga höstfärger är det i alla fall. Mycket smakfullt.
  Älskar er mix av dyrt och billigt och att det framför allt är bärbart. Reportaget om Susanne Histrup var underbart. Viken färgklick hon är! Inspirerande!
  Det jag saknar är ett korsord. När det gäller de allvarliga och viktiga reportagen om t ex Honduras är jag mer tveksam om CHIC är rätt forum för dessa. Med tidningen förväntar jag mig en njutningsbar stund och att få massor av inspiration – att då i slutet av den obönhörligt ryckas tillbaks till den bistra verkligheten är inte den feelgood-känsla jag är ute efter…
  På det hela taget en alldeles underbar tidning – fortsätt så, för jag längtar redan efter nästa nummer och att det ska gå att prenumerera på den!

 12. För det första så älskade jag omslaget. Färgen på CHIC tillsammans med modellen och övrig färgkomposition gjorde att jag sträckte mig efter tidningen utan att ens ha läst någon av rubrikerna på omslaget. Innehållet sedan bjöd på en stor dos inspiration i varierande prisklasser och med varierande utbud (dvs. mode, skönhet etc). För mig som student/extrajobbare så är det guld värt att kunna köpa ett riktigt glossigt magazine och få en massa köptips på produkter som jag faktiskt kan köpa själv – budgetmodet är med andra ordet som lockar allra mest. Intervjyn med Susanne var dessutom väldigt inspirerande – men så är hon som person också väldigt inspirerande. Mer sånt i framtiden! Självsäkra framgångsrika kvinnor bör hyllas oftare!

  http//fashionink.se

 13. Till skillnad från många andra här vill jag absolut att CHIC ska behålla de dokumentära inslagen! Herregud, ska vi bara läsa om smink och modetips? Vilken verklighet vill ni leva i? Jag är vuxen och kan hantera båda intrycken – såväl trendinspiration som information om hur kvinnor och barn har det i utsatta länder. Jag har lärt mig mycket av de reportagen och har även skänkt pengar. Självklart ska sånt vara med i ett modemagasin också, precis så gör ju flera internationella magasin som exempelvis Marie-Claire. Det är ju en pytteliten del av tidningen som faktiskt innehåller läsvärt material, resten är ju bara shoppingtips. För min del kan det gärna få vara med ännu mer viktig läsning. Men som någon sa vore det bra även med mer ”lighta” dokumentärer också för att balansera de värsta storysarna. Och kanske saker som man har lättare att relatera till själv, som artikeln om tjejen som var alkoholist ni hade i något nummer nyligen. I övrigt en bra tidning med fin balans och massor av härliga stylingidéer! Jag klarar mig dock bra utan korsord, tack så mycket… =)

 14. Kan men kommer inte sammanfatta mig långt, älskar allt av numret, inspirerande och läsvärt! Ni ger en inblick i otroligt mycket. Tack för det fantastiska numret

 15. Jag tyckte att framsidan var lite blek och intetsägande men insidan var fullspäckad med intressanta artiklar och mode-repotage som tilltalade mig! Men jag hoppas på lite mer färg och catchy rubriker på nästa nummer!

 16. Jag har alltid gillat chic och med de nya tjockare mer genomarbetade numren så är det helt klart min favoritmodetidning. Faktiskt den enda modetidning som jag köper för tillfället.
  Jag gillar känslan av att bara hålla i den och insidan har en bra blandning. Shoppingtips blandat med reportage om olika kändisar och även med mer allvar.

 17. Jag tyckte att framsidan kunde ha varit lite ”höstigare” och liksom mysigare 🙂 Det kan ju ändå vara glammigt tänker jag. Gillar innehållet dock och som vanligt är det en intressant blandning av yta och lite djupare saker.

 18. Snäppet vassare ! Så mycket mode för alla och vilken budgetglamour ni bjöd på i that 70,s glam så man kände att hösten är nog inte så dum ändå!!!sen gillade jag ju anställningstipsen då jag letar nytt jobb!

 19. Personligen tycker jag att omslaget kunde införa lite mer brunare nyanser då som höstigare färger . Men så som man ser i eran tidning älskar jag era budget förslag på grejer och jag älskar också hur nj matchar olika färger och mönster i tidningen med hjälp av kläder och smink men i land tycker jag nästan att de skulle vara roligare med någon mer intervju eller kanske ett reportage om något stort som händer just nu i mode världen . de finns inte mycket att klaga på direkt men de är ju bara några grejer som kan bli bättre så som lite mer text om grejer och T.ex vart man kan köpa dem gärna något konkret förslag för er skulle vara om ni skulle kunna T.ex ta in en tonåring som värkligen har koll på smink Och kanske skulle kunna skriva en sida eller så om tips så man ser ut en ung person perspektiv för då lått oss säga ni kanske inte har med er mycket abercrombi eller hollistrr T.ec och debaklet vara lite roligare med en tånåring perspektiv . Annars tycker jag tidningen är färgglad Och rolig på insidan<3

  /rebeccavasastan@gmail.com

 20. Omslaget var lite intetsägande, men innehållet var kanon! Mest inspirerande var avsnittet om karriär, som en snart ”färdigbakad” jurist så gav det mig verkligen bra tips och en extra push till att satsa på det jobb jag har sneglat på ett tag… Blev också väldigt sugen på en herrkappa, en mening som jag aldrig trodde att jag skulle skriva! Tack för ny inspiration Chic!

 21. För nån som läser gratistidningar, pantar burkar för att lyxa till det med ”riktiga” tidningar så är jag supernöjd! För en fattig student som mig kan plaggen dock var lite dyra men nån dag ska jag bannemej ha råd med dom!

 22. Totalt älskade omslaget och mönstret ni valt i CHIC. Ni har alltid bra och varierat innehåll och även så denna gång. Era skotips/artiklar får mig alltid att vilja ha fler par. Får snart inte plats hemma längre..! Men då är det ju bara att fylla på med fler.. 😉 Man kan inte ha för många par, så är det bara.

 23. Jag bara älskar framsidan. Lila är en favorit. Bra med kläder skor smycken mm i alla prisklasser. Mycket bra sminktips. Tycker att tidningen blivit bättre för oss som är lite äldre. Jag är 50+. Blev väldigt berörd av inslaget från Honduras.

 24. Hejsan!
  Ni har gjort det igen,
  ni drar läsare till den!
  Färggrann, snygg, informativ och flörtig atmosfär
  – man vet att när man läser Chic så hamnar man i en helt annan värld.
  Hälsningar Frida

 25. Chic blir bättre och bättre för varje nummer. Jag har svårt att välja vad jag tyckte var bäst med numret men det står mellan karriär-pepp och hemma hos Fredrik. Karriärpeppen var fylld med riktiga handfasta tips som jag tänker använda nu när jag är på väg ut i arbetslivet. Jag älskar här är min garderob reportage och Fredrik var perfekt för detta. Hans stil är totalt annorlunda än min men samtidigt får det mig att vilja byta ut min svart-vita garderob mot något mer, låt oss kalla det iögonfallande!

 26. Med detta numret blir höstmyset i soffan fulländad tillsammans med tända ljus och en varm kopp te. Man blir så inspirerad och hade önskat att plånboken var lite tjockare så att större delen av innehållet i tidningen skulle kunna få flytta hem i min garderob.

 27. Jag älskar hur chic alltid har en bra blandning mellan lyx & budget, kändisar & ”vanliga Svenssons”. Man vill kunna läsa & drömma sig bort samtidigt som man på något sätt vill kunna få inspiration till sitt eget liv, vilket ni lyckas med. Just i detta nummer uppskattade jag artikeln med karriärs-tips som är högst aktuell i mitt liv just nu. Då mode & skönhet är ett intresse som ligger varmt om hjärtat kommer jag alltid älska att läsa om det. För en fattig student som jag är, känns det ganska smart att läsa vad man ska lägga pengarna på i höst och vad man kanske ska låta bli. Allt som allt tycker jag chic är en färgglad klick i den grå vardagen som kan förgylla några ruggiga höstkvällar eller soliga söndags-morgonar framöver! tack på förhand

 28. Precis som alltid så var detta nummer lika läsvärt som vanligt och sträckläses från pärm till pärm. Gillar att det passar såväl flera åldersgrupper samt passar alla oavsett ekonomisk ställning tack. I detta nummer uppskattade jag karriärtipsen vilket alltid är relevant, speciellt för mig som läser sista året på universitetet. Jag älskar reportage med olika människor där man får komma in i deras hem samt läsa om deras liv och hur dem tagit sig det – och självklart att se vad dem har i sina garderober! Annat som jag själv uppskattar är när man utgår från något basplagg för säsongen och får olika idéer hur man kan matcha det, t.ex. för utekvällen, på dagen, till skolan. Andra verkar inte alltid uppskatta artiklarna om hur det är i andra delar av världen, vilket jag själv tycker är väldigt intressant som jag tycker att världen i helhet måste få upp ögonen för, kanske även kombinera det med klädstilar från dessa områden och dess ursprung så att det även kan inspirera en annans vardagliga stil. Har en väldigt positiv bild av tidningen i helhet och om det är något negativt så får den gärna var ännu tjockare så den inte tar slut så snabbt 🙂

 29. När jag köper en tidning förväntar jag mig inspirerande och intressant läsning med snygg grafik och design. Just därför köper jag chic. Inte bara gillar jag den röda tråden med färger och detaljer på varje uppslag, men det finns också alltid något i tidningen man fastnar extra mycket för. I detta nummer var alla manikyrer extra roligt att läsa om för min del ( jag har äntligen lyckats spara ut mina naglar så dem ser bra ut) För min pojkväns syster som är arbetssökande passade karriärstipsen utmärkt! Alla mode och skönhetstips är alltid roligt att läsa om och perfekt hjälp innan man drar ut i butikerna för att göra sina kap!

 30. Chic i den gamla formen av papperstidning var min absoluta favorittidning. Blev så ledsen när ni slutade ge ut den. Blev jätteglad när ni sedan skulle börja ge ut den igen, men glädjen blev tyvärr lite dämpad när jag såg den nya varianten. Chic var förut så bra på att presentera bästa köpen i butik – och det var verkligen massor av sidor med det i den. Likaså med tips kring hår, make up, dofter osv osv. Jag tycker den nya Chic tyvärr blivit lite för lik Elle och den typen av tidningar. En tidning blir tyvärr inte bättre av att den har tjockare papper. Den har blivit dubbel så dyr, innehåller inte lika mycket kul längre och känns mest som ”en i mängden” numera. Jag skulle önska så att ni ville göra den lite billigare igen och göra den mer lik som den var förut.

 31. Chic är en följeslagare i min tidningskorg! Jag gillar att ni numera gör färre nummer då kvalitén blivit så mycket bättre. Layouten är snygg och gör tidningen lättläst och strukturerad, ett lyxigt modemagasin som ändå inte kostar skjortan! Också älskar jag att ni mixar dyra designerköp tillsammans med budget i era modereportage, bärbara kläder och bra stiltips. Reportage om allt som hör livet till, som nu ert reportage om Honduras grep tag i mitt hjärta och berörde. Att en tidning som är så stor och etablerad använder sin ”makt” för att upplysa annat än enbart kläder är fint och stort! Även om jag köper tidningen för era mode och skönhetstips så uppskattar jag verkliga reportage i en bra blandning. Ni lyxar till min vardag, gör mig snygg och engagerar mig i viktiga frågor, tack!

 32. Härligt att ni ska öka utgivningen, en tidning likt denna ska komma ofta för att vara aktuell. Jag vill dock (shit, nu vinner jag inte) be Charlotta att hålla en lägre profil. Vi vet att du gått ner i vikt och är fit och stark och snygg men ibland behöver man tänka på de små orden ”less is more”..
  Ser förresten fram emot att få bli bekand med er nya moderedaktör. Kommer bli ett kanonår 2015!

 33. Karriärtipsen lyfte förra numret till ytterligare en nivå. Tycker om när ni liksom kliver vidare och äntrar nya marker, med fötterna fortfarande stabila i er grund; att utgångspunkten behandlar både (såväl klassisk som modern, såväl yttre som inre) stil och skönhet.

  Stort tack för chicaste magasinet.
  Sofia

 34. Chic är den bästa tidningen, varje utgåva är unik. Man blir glad när ny tidning är i butik. Vill ha den oftare. Den har en bra mix och alltid bra modetips. Både budget och lite lyxigare. En tidning som alltid ligger framme hemma vid mig. Man kan alltid läsa den en gång till.

 35. Hej!

  HISS: Älskar hur ni alltid har koll på de senaste trenderna. Denna AW ska man verkligen bära vinterpasteller, fake-fur, vinrött och maximönstrat. Ni presenterar olika tips i alla prisklasser vilket är grymt BRA. Jag gillar även hur ni intervjuar en blandning av personer, alla med olika bakgrund och framgångar. Man lär känna dem på ett bra och äkta sätt. Det är rolig läsning med mycket humor. Jag tycker om hur ni blandar detta tillammans med läsning om våldtäkter och HIV. Detta är en tidning med en målgrupp som kanske inte är så medvetna om saker som detta, vilket jag tycker är riktigt viktigt och framförallt GRIPANDE. Jag kunde inte sluta läsa. Bra omslag. Intressant läsning om front rows!!!

  DISS: Jag hade velat läsa mer om – Fashion Week. Kanske intervjuer med designers, modeller eller andra som har med det att göra. Jag hade velat läsa saker som jag inte visste. Vad händer bakom kulisserna och hur stort är förarbetet inför fashion week och hur länge jobbar man med det? Vad gör en casting directior? Hade även varit kul att lära känna kändisar genom olika uttalanden, tweets eller andra inlägg. Stora events som händer världen över kan man aldrig få för mycket av. Kul med reflektioner. Kanske även framhäva personer som inte finns i varenda magasin. Cara, Kendall, Joan, Jourdan, Kate och Karlie vet man allt om och lite till och alla skriver om dem.

  /Tilda =)

 36. Hej!

  Chic är en underbar tidning eftersom ni blandar ALLT! Ni lyckas hitta de knasigaste plaggen hos budgetkedjorna samtidigt som ni plockar fram dyrgriparna man knappt vågar drömma om. Oavsett vad så vågar man dock kolla på priset – man behöver inte ta för givet att det bara är just en dröm. På det sättet tilltalar ni de allra flesta. Och är man inte intresserad av materiellt mode så kan man ju läsa repotagen, vad händer med modet? vem gör vad? De avslöjanden ni kommer med är ofta sådant man blir helt paff över! Som att vissa kan tjäna en årslön på att sitta front row medan resten, vi andra, hade kunnat betala för det…… Jag älskar helt enkelt helheten i vad ni gör.

  När man läser Chic så hoppas man att kommande generationer kan uppskatta papperstidningar på samma sätt sedan, så de lever kvar. Bloggar i all ära men det finns inget som är så skönt som att ta sitt exemplar till kassan, gå hem och slå sig ner med det en stund. Man nöjer sig med vad man har och kan släppa det tvångsmässiga ”någon ny uppdatering??” (kolla samma blogg 10 ggr/dag…) Vad jag dock saknar är inslag av olika åldrar. Som ung läsare skulle jag tycka att det vore roligt om ni hade med någon ”ikon” som inte är Cara Delevingne etc. Exempelvis Chloé Schutermans tid hos er höjde verkligen portalen och jag tänker att något liknande skulle passa perfekt i tidningen. Ska tillägga att inspiration såklart inte har någon gräns, så att läsa om en äldre fashionlady skulle för mig vara riktigt kul och intressant! Inte bara som repotage utan mer som en ”take over” på en sida/ett uppslag! Vi får inte glömma våra svenska mode-Gudar så låt inte de globalt stora it-tjejerna ta över allt. Ni har varit bra på att hitta sådana personer jag pratar om så jag litar på er. (Varför vara kort och koncis?!)

  Ps. kolla in Jeffrey Campbell Trango i svart mocka.. inget mer behöver sägas! ds.

 37. Tycker inte jag behöver säga så mycket om ner mer än att ni är bäst. Ni har väldigt mycket BLANDAT vilket jag älskar, det hade varit tråkigt och jag hade definitivt inte fortsatt att läsa. Kram

 38. Hej, jag såg att mitt svar var det vinnande i tidningen känns jättekul! Har dock inte fått något mail eller liknande med mer info om hur jag tar del av vinsten?
  Med vänlig hälsning, Birgitta

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras