Nödlösning

Är inte förtjust i måltidsersättningsdryck mm eftersom många av dem innehåller massa onödigt socker plus att jag tycker att det tillhör sunt förnuft att äta riktigt käk istället. Men idag hinner jag verkligen inte äta vanlig lunch pga stressig deadline och jag vill inte heller hoppa över ett mål eller kasta i mig nån onyttig bulle. Så det fick bli denna som ändå stod i kylen: Friggs naturdiet shake. Med chokladsmak. 180 kcal. Jävligt god måste jag säga! Triggade dock mitt sötsug…

20140930-114417.jpg

1 kommentar
  1. I just want to tell you that I am new to blogging and site-building and seriously loved this web blog. Probably I’m want to bookmark your blog post . You definitely come with superb writings. Thank you for sharing with us your web site.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras