Throwback Thursday: 4 helt jättekonstiga stylingar från gamla bylinebilder

Throwback byline

Herregud så mycket kul jag hittar i arkivet när jag ska rensa min dator, haha… Som alla gamla bylinebilder jag har tagit. Det har ju blivit några genom åren. Och när CHIC var 14-dagarstidning hade jag ett tag ambition att byta bylinebild åtminstone var tredje nummer. Så det blev inte vinst varje gång direkt. Men jag minns att jag DÅ tyckte att jag var fin?

Bilden till vänster: Klänningen var för liten, från See by Chloé minns jag. Fick den knappt över armarna. Och jag var väldigt skeptisk till makeupartistens rekommendation att bära mörkt vinröda läppar men körde ändå på det. Jag som avskyr mörka läppar…

Blommiga klänningen: Ja, hur FAN tänkte jag här? Gröna strumpbyxor? I öppna skor? Och hatten…?

Röda kappan: här ser jag ut som Rödluvans morsa. Hade precis satt i nya extensions som blev i fel färg fast frisören svor på att det INTE skulle bli rött. Jag gillar flera av plaggen var och en för sig, men inte ihop. Kappan var dock söt. Fick knappt på mig några kläder här, det var i början av graviditeten med tvillingarna.

Batiktunikan: Tunikan är SÅ inte jag. Från Odd Molly. Batikmönstrat siden, liksom? Jag försökte styla mig som en urban hippie. Bootsen var dock fina.

Andreas Lundberg har tagit bilderna.

Inga kommentarer än
  1. Älskar den här typen av inlägg! Gärna mer av det, gärna 10-20 år gamla bilder också…hehe
    Men första outfiten till vänster gillar jag. Klänningen och färgen är fin, sitter bra på dig. De svarta detaljerna ser lite malplacerade ut… Men annars gillar jag skorna och strumpbyxorna liksom de kalla färgerna i hår och hud. Tycker mörka läpparna passar looken. Denna stil hade väl funkat bra även nu?!

    1. Haha, kul att du gillar det! Det kommer mera av gammal pinsam nostalgi, jag lovar! Att bjussa på mina svagheter har liksom blivit mitt trademark =) Håller med, klänningen till vänster var faktiskt inte dum. Hade idag kanske inte stylat den med svarta strumpbyxor dock (i öppna skor!) och så hade det ju varit toppen om den funnits i min storlek också. Den hade faktiskt passat även nu tror jag. Mörka läppar dock… nja, alltså – blir fint på andra men jag känner mig verkligen inte hemma i det. Trevlig helg!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras