Det blev Friskis & Svettis!

Tack för era röster och ert engagemang gällande var jag ska köpa kort! Idag körde jag ett första träningspass på Friskis (cirkelgym-pass) och blev frälst! Bra tempo och jobbiga övningar (även om jag kommer att välja mer avancerat pass nästa gång). Deg var jag och Sollentunas charmiga pensionärer. Jag har aldrig känt mig yngre, smalare eller mer vältränad, haha… Snacka om susen för självförtroendet. Otroligt fräscht och välutrustat gym. Här ska jag bosätta mig i vinter. 

Efter passet unnade jag mig pedikyr eftersom jag inte har gjort det sedan CHIC-galan i september… Så nu känner jag mig fräsch och full av energi igen.

   
   

Inga kommentarer än
  1. Härligt att vara igång igen! Det ger så mycket positiv energi att träna!
    Charlotta, du skrev att du vet många bra ställen runt Östermalmstorg. Kan du tipsa om ngt bra och fräscht (=ej sunkigt) ställe i det området med gruppträningar som body pump, indoor walking, m.m?
    Tack på förhand och trevlig helg!

    1. Ja, det gör det verkligen, Magdalena! Ställen runt Östermalmstorg som jag tycker är bra (har inte tränat på alla de ställena själv men har vänner som gör det) är: Fitness 24/7 som ligger på David Bagares gata 7 vid Stureplan, Sats Stureplan och Balance Training City (nära Stureplan) och så finns det ett stort Friskis & Svettis i city, på mäster samuelsgatan (nära östermalm) med massor av olika och bra pass. Lycka till och trevlig helg till dig med!

    1. Hej, det har varit strul att komma in på den under gårdagen märkte jag själv. Jag har meddelat IT och teknik om detta, men tror att det ska funka som vanligt igen nu? Hör av dig igen annars om det inte går att komma in! /C

  2. I simply want to tell you that I am newbie to blogging and absolutely savored you’re blog site. Very likely I’m likely to bookmark your site . You amazingly come with amazing stories. Kudos for revealing your web-site.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras