Situps kan man ju göra varsomhelst…

Lite körigt för mig att komma iväg till gym dessa dagar. Vi har precis köpt hus som ska renoveras och hinna fixas till innan nyår, vilket blir MINST SAGT på damhåret… Du kan läsa om den biten i mitt liv här! Och parallellt med detta har jag startat eget företag (denna blogg flyttar snart till en ny plattform och då blir det åka av kan jag lova) med allt vad det innebär. Jag har väldigt roligt just nu och lever intensiva dagar, men får lite dåligt samvete över att inte hinna klämma in träning i mina dagar (som brukar sluta runt två på natten) för tillfället. Men lite situps på badrumsgolvet hinner man ju faktiskt alltid med! Bättre än ingenting. Några dagar till av tillfälligt gym-avbrott sen bär det av till Friskis och Svettis igen!

Situps

Inga kommentarer än
  1. I just want to tell you that I am just new to blogging and site-building and seriously enjoyed you’re blog. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly have exceptional writings. Thanks a bunch for sharing your web site.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras