På jakt efter en look som denna!

Discodiva

På lördag ska jag på 40-årsskiva med tema: 70-talsdisco. HUR KUL?! Jag borde ju ha väldigt mycket outfits klara sedan förra årets CHIC-gala som hade temat ”Studio 54”, remember? Som den här sköna bibliotekarie-looken, haha, tagen från reklamintrofilmen till galan. Brillorna har jag kvar! Vintage Dior, som jag köpte på Tradera. Får bara så sjukt ont i ögonen av dom då de har styrka… Peruken är ju så ful att det är kul. Men just den här looken känns inte tillräckligt festlig. Jag har tack och lov massor av artistande vänner och efter en efterlysning på Facebook så ryckte en showande väninna ut till min räddning och ska låna ut en neonrosa reptil-jumpsuit med oneshoulder och asymmetrisk skärning… med matchande platåpumps! Hon hade den då hon jobbade på Wallmans. Kan ju sluta hur som helst.

Nu gäller det bara att hitta den där afroperuken bland alla flyttkartonger…

Fotnot: Nej, Charlies Angels-omslaget gavs förstås aldrig ut på riktigt, utan gjordes bara som fejk till denna gala. Men erkänn att det är sjukt snyggt!

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras