När man tar bilen till cardiopasset…

Jag vet, jag borde verkligen köra så lite bil som möjligt och RÖRA på påkarna istället! Och faktum är att jag tänker promenera fram och tillbaka till mitt vanliga gym framöver, det brukar jag göra titt som tätt (ca 7-8 km promenad fram och tillbaka totalt).

Work plagg torsd

Men just nu kör jag ett projekt på Centralbadet på Drottninggatan inne i stan och det blir liiite långt att knata dit och tillbaka från Sollentuna (1,5 mil enkel resa typ, haha).

På Centralbadet genomgår jag fyra veckor framöver en rätt så smärtsam kur mot celluliter med lymfdränerande massage i form av sugkoppar och vakuumtryck, torrborstning, krämer, någon Nasa-liknande wrap-maskin och alla möjliga grejer för att få bort gropjävlarna. Jag ska testa denna behandling för Amelia Kropp & Skönhet som kommer ut i höst, som jag är redaktör för. Inför varje sådan behandling (2 per vecka) bör man ha kört skiten ur kroppen med ett intensivt träningspass, för att få igång blodcirkulationen. Så idag körde jag först intervaller på löpbandet, följt av roddmaskin i tio minuter i galet tempo. Sen var jag lika svettig som ni ser på bilden här nedan!

Cardio

Oerhört skönt var det att få ta ut sig cardiomässigt. Mycket skönare än behandlingen ifråga, ajajaj. Herregud alltså – sakerna mat utsätter sig för av fåfänga, hahaha…

Mina träningsplagg och accessoarer kommer från Stadiums märke Soc, Cubus, Chanel och Marc by Marc Jacobs.

8 kommentarer
  1. Trist att höra att du blir provocerad av en sådan grej, då måste du vara väldigt lättprovocerad…? Jag glömde kanske tillägga att jag TROTS att jag har bil 95 gånger av 100 faktiskt tar pendeln samt t-bana då jag ska in till stan. Av flera skäl, de miljömässiga samt att det är svårt att hitta p-plats. Något du kanske hade uppmärksammat om du läst min blogg tidigare. Och gällande cykel så har jag det också, men jag skriver ju att jag redan GÅR till mitt ORDINARIE gym som ligger här i krokarna. Men det är inte 7-8 km till Sthlm city från Sollentuna, skulle ta mig halva eller hela dagen om jag skulle cykla fram och tillbaka DIT. Vilket det handlade om nu.

 1. jag tar bilen till cardio hela vintern för jag fryser i flera dagar om jag gör det ute när det är minusgrader… 🙂

 2. Hmm för mig är det självklart att ta bilen och istället köra skiten ur mig under träningspasset. Jag har inte så bra kondis att jag först motionerar till gymmet, sen kör mitt pass och sen motionerar hem.

  Om ovanstående Emma blir provocerad så blir jag provocerad över människor som är så jävla präktiga och felfria. Visste inte att det fanns såna människor. Då har man lärt sig något nytt. Tack Emma.

 3. Spännande att följa kampen mot celluliter – hoppas hoppas den funkar!
  tack för en kul blogg – börjar själv med Mammafitness PT på tisdag, skall bli så kul – taggad!
  Ha en fortsatt bra helg!

  1. Tack Petra! Ja, kampen mot celluliter fortsätter nog i mitt fall livet ut, man kan nog inte bara genomföra en kur och sen tro att allt är lugnt, haha… Men jag tänker att man kanske kan skita i gropiga lår då man är 60 bast. Fast just nu stör jag mig på dem, faktiskt! Lycka till med PT Online!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras