Kur mot celluliter på G!

Weyergans

Jag har i mitt jobb som journalist genom åren testat kanske 4-5 olika behandlingar mot celluliter. Ingen har funkat särskilt bra om jag ska vara ärlig. Jag fick någorlunda bukt med dem då jag körde stenhård träning och kost ett halvår, så tyvärr är väl det enkla svaret att det inte finns så många andra genvägar än just det…

 

MEN – skam den som ger sig! Nu är jag på gång igen med en kur som jag har läst ska vara EXTRA effektiv mot min envisa apelsinhud! Den görs på Centralbadet i Stockholm och är framtagen av Weyergans. Det är en kombinationsbehandling med massor av delar och det krävs att du som testperson är aktiv i behandlingen också för att det ska ge bästa resultat. Ett flertal maskiner är inblandade, bland annat en vakumsug med lymfdränerande effekt och så lite andra maskiner som ser ut som rena rymdstationerna. Faktum är att metoden tagits fram i samband med Nasa för astronauter, eftersom deras blodcirkulation blir sämre i rymden! I kombo med behandlingarna på klinik som görs 2 gånger per vecka (10 ggr behöver jag gå) krävs det att jag torrborstar huden varje morgon och smörjer in med diverse krämer vid olika tidpunkter (en roll on-liknande produkt 2 timmar innan behandling, en tjock kräm efter träning/promenad och en annan efter torrborstning). Innan själva behandlingen krävs även att man precis har gjort ett träningspass av någon form, för att få upp cirkulationen i kroppen (då biter behandlingen bättre). Så jag kör intervaller strax innan på Centralbadets gym. Och givetvis förespråkar de varmt en hälsosam kost under behandlingen (helst året runt!) med så lite vita gifter som möjligt, alltså att man undviker mjöl, socker, vit pasta osv. Och även undviker kaffe samt dricker stora mängder vatten dagligen för att hjälpa till med cirkulationer och att spola bort slaggprodukter. 2,5 liter har jag fått som rekommendation i förhållande till min kroppsvikt.

 

Jag har gjort tre behandlingar so far och de är mer smärtsamma än jag föreställt mig. Jag har fått massor av små blåmärken (helt normalt tydligen). I min värld innebär det att det funkar, haha – men det verkliga resultatet får jag vänta några veckor till på. Blir spännande detta! Resultatet med före- och efterbilder får ni se i höst i Amelia Kropp & Skönhet som jag är redaktör för.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras