Kutar och kutar

c8 lopband 1

Jag börjar komma igång med cardion nu efter en längre tids slackerfasoner. Hade ju varit skönt med en löprunda utomhus nu när det är vår och allt MEN eftersom det snöade idag (?!) och var tre grader varmt så kände jag att jag hoppar över det. Fick bli sex km i duktigt tempo på löpbandet istället. Snart ska jag ta mig upp till min Charlottas 8-nivå som jag hade för något år sedan, då jag sprang 8 km flera gånger i veckan. Himla smart när man vill kolla på teveserier samtidigt, något jag sällan får tid till annars.

Mina tights kommer från Cubus, var linnet kommer ifrån kan ni nog gissa 😉

lopband 2

 

9 kommentarer
 1. Skönt att det rullar på! Tycker du är grym. Är i träningssvacka just nu, men cykeln tar jag till jobbet iaf. Men det var med tjocka vantar på imorse här med!

  Snygga tights också!!???

  1. Ja men för FAN så kallt! Cykla? Vilken krigare du är! Jag skulle ha skoteroverall på mig i så fall 😉

  1. Tack! Supersköna också. Gillar att de inte har ett irriterande blixtlås nedtill och att mudden upptill är bred och skön.

  1. Tack! Absolut – de finns på Cubus, billiga dessutom – och supermysiga! Ska uppdatera inlägget med infon… 😉

 2. Inspirerande att läsa om din löpning samt dina inlägg om Charlottas 8:a. Jag har lika löpband som dig och undrar lite om vilken lutning du springer på samt i vilken hastighet och på vilken tid du gör 8km? ?

  1. Jag springer på 0% lutning när jag kör långdistans. Hastigheten ligger väl runt 7. Det går inte fort, jag vet inte hur lång tid det tar, nu var det länge sen jag sprang 8 km. Men skulle gissa på en timme kanske? Jag springer inte för att förbättra tider eller liknande, inte så här i början i alla fall. Jag är nöjd bara jag tar mig igenom alla km utan att dö, haha… 😉
   Om jag har bråttom kör jag intervaller istället och då varierar jag både tempo och lutning om vartannat.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras