Enda gången jag trivdes i rött läppstift

IMG_3972

 

Går igenom höstens catwalkbilder från visningsstäderna och tittar på alla dessa röda läppar (som dyker upp VARJE höst. Ja, varje vår/sommar också när jag tänker efter). Jag får väldigt sällan till det med röda läppar. Får ni det? Känner mig utspökad och tantig. Tycker jag ser daterad och gammal ut i det. Medan alla andra ser ut som retrochica 50-talspumor. Gör jag något fel?

 

Det här är enda gången jag faktiskt trivdes i rött läppstift, när makeupartisten Mia Högfeldt övertalade mig att ha det på en ELLE-gala för flera år sedan. Älskade även den kalla nyansen av blont i håret. Den stilige herren bredvid mig heter Raymond och arbetar i PR-branschen, för Gina Tricots räkning, bland annat. Kanske han inte gör längre förvisso.

 

Gillar ni rött läppstift?

 

prada

Prada AW 2017. Foto: Antoni Ruiz Aragó

3 kommentarer
  1. Men herregud så övervacker! Smäller av. Här var du iaf smashing i ditt läppstift, men jag förstår känslan pga känner exakt likadant själv. 35 men looking like a granny med röda läppar.

  2. Aldrig är nyansen s viktig och så svår som med rött läppstift! Jag måste ha mycket gula toner i, men inte för mycket, inte orange, utan rött men…. och ibland syns det inte förrän man kommer hem, oftast med fel nyans… Du är smashing i rött, den nyansen skulle du hamstrat på dig! 🙂 Mitt perfekta inköptes från Lancome 1989…. Lycka till att hitta den igen! 😉

  3. Som rockabillytjej är det bara riktigt brandbilsrött som gäller! Kan varmt rekommendera ett som heter china nånting från MakeUp store och pennan russian red. För mig är det rejält med eyeliner och rött läppstift som gäller.. Är dock sällan jag ser ”vanlig” makeup med röda läppar… varför? är ju sjukt snyggt!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras