När jeansen passade igår, men inte idag

Det här med eftermiddagssvullnad i kroppen, eller tillfällig ballongmage/ballongmidja då man har PMS eller ätit konstigt/stått eller suttit stilla länge… Alltså, är det bara jag? Jag tar på mig mina smaljeans ena dagen och sen får jag fan knappt upp blixtlåset dagen efter och det blir liksom en muffinstopp upptill, som en deg som har jästs/gräddat en liten stund och fått gotta till sig.

Just de här jeansen har förvisso ALDRIG suttit särskilt bra. Köpte dem i Miami för massor av år sen och de fanns inte i min storlek. Så jag bet ihop och köpte lite för små och tänkte (som vi kvinnor ofta tänker…): ”Äsch. De töjer sig. Och jag ska ändå gå ner i vikt!”.

Krassa fakta: de töjde sig aldrig. Och jag gick inte ner i vikt, snarare tvärtom, hahaha…

Jeans

6 kommentarer
  1. Nope, inte bara du ?. Jag med. Känns ibland som om man lägger på sig 5 kg från kl 7 på morgonen till 15 på em… Ofta handlar det också om att jag druckit för lite vatten. Vilket händer alldeles för ofta. Tyvärr.

  2. Ja herre jösses, den där överjästa degen känner jag igen, riktigt tilltalande. 🙂 Och köpa lite för små kläder för man ska gå ner är en klassiker.

  3. Det här känner jag verkligen igen. Antar att det är så att vara kvinna (hormoner?) för det här har jag och mina vänner pratat om många gånger. Säljer du jeansen kanske? Jag har strl 27, hahaah! Vi kan starta en bytesförmedling här där alla byter sina ”inköp tills jag gått ner de där kilona som jag planerar att gå ner”.

    Stödgrupp stödgrupp!

  4. Hiva jeansen!!
    Livet är för kort för att dra på sig kläder som inte gör ens vackra kropp rättvisa!
    …och skulle man ligga i och få nya resultat och mindre omfång på bodyn – köp nya byxor, det är kul att shoppa 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras