90 dagar med Imedeen, så gick det

imedeen 2
ANNONSSAMARBETE För tre månader sedan fick jag möjlighet att testa IMEDEENs kosttillskott Time Perfection, alltså hudvårdstabletter särskilt anpassade för min hudtyp (kvinnor 40+). Jag har tagit 2 tabletter dagligen, en på morgonen och en på kvällen. Under denna period har min hud utsatts för sämsta tänkbara påverkan i övrigt, nämligen vinterhalvåret, då jag blir som absolut torrast och glåmigast. Denna vinter var ju inget undantag tyvärr, jag har tillbringat mycket tid inomhus i torr miljö och växlat det med drastisk temperaturväxling till den kalla luften utomhus.

 

I övrigt har jag inte förändrat mina hudvårdsrutiner nämnvärt, utan rengjort, återfuktat och tagit hand om huden som vanligt. Kanske ätit lite mindre nyttigt än på sommarhalvåret och inte rört på mig lika mycket. För att sabotera förutsättningarna ytterligare har jag stressat mer än på länge, med hetsiga deadlines och väldigt många olika bollar i luften. Så min hud har verkligen behövt lite extra hjälp under denna deppiga period!

 

Det jag har märkt efter dessa 90 dagar är en viss skillnad på elasticiteten i ansiktet. Sådant noterar jag när jag nyper tag lite försiktigt med fingrarna i kinderna, det blir liksom en annan ”stuns” och huden känns mer ”rörlig” och flexibel. Lite svårt att förklara faktiskt. Vi som vet, vi vet… Men mer konkret kan jag säga att det är lättare att sminka sig nu, makeupen fäster bättre. Vanligtvis blir jag väldigt torr på eftermiddagen om jag sminkat mig på morgonen, och då kan foundation lätt hamna i ögonens kråksparkar och övrig kosmetika liksom ”fäller” färg. Nu är huden spänstigare.

 

En annan positiv effekt med att ta tabletterna är att det har gjort mig mer uppmärksam på att dricka vatten! Det slarvar jag annars ofta med just under de kallare månaderna.

 

Till en början tyckte jag det var väldigt svårt att komma ihåg att ta mina tabletter. Jag är som person väldigt slarvig när det gäller sånt och är rätt så disträ. Slarvet släppte när jag ställde en förpackning IMEDEEN i kylskåpet, för då blev jag påmind om att ta en tablett till frukost, samt vid min eltandborste – som en påminnelse att göra i samband med mina andra nattrutiner.

 

Imedeen 2 produkt
Du hittar IMEDEENs Facebooksida här och deras instagram här.

 

Priset för en förpackning med 60 tabletter är 581 kr och räcker för en månads behandling. Det kan låta mycket, men jag använder ögonkrämer som kostar det tredubbla… Du hittar IMEDEENs produkter på utvalda apotek och hälsokostbutiker eller så kan du köpa dem här.

 

Jag vill poängtera att detta är ett sponsrat samarbete med IMEDEEN men alla mina åsikter kring produkten och dess testresultat är mina egna.

 

DETTA BLOGGINLÄGG ÄR I SAMARBETE MED IMEDEEN

4 kommentarer
  1. Jag har använt dessa i drygt 10 år och vågar inte sluta med dem då effekterna av dem är alltför tydliga. Jag borde förmodligen byta sort då jag nyligen klivit över 50-strecket, men jag är ju så nöjd med de här… och det är ju hela hudkostymen som effekterna syns på – inte bara i ansiktet, så här snackar vi hudvård på riktigt.

    1. Hej Helena! Roligt att du också är nöjd! Jo, det stämmer – min hud på kroppen är vanligtvis så torr att den förvandlas till fiskfjäll och nu går det inte åt litervis med babyolja som det brukar för min del. Jag är fortfarande torr men inte ALLS i närheten av vad jag brukar… =)

  2. Fast ursäkta men det är inte det extra vattnet du har druckit då..? Svindyra preparat det här, understöds det med forskning eller är det humbug, på riktigt?

    1. Hej! Jag kan inte avgöra om det är på grund av vätskeintaget i samband med tabletterna eller tabletterna i sig som huden fick bättre lyster. Hur menar du att jag ska kontrollera det? Extra vatten är väl sällan fel att få i sig, men jag dricker redan rätt duktigt med vatten och tror inte att två glas vatten extra per dag gör någon märkvärd förändring på hudens allmäntillstånd, men vad vet jag. Det är högst frivilligt att ta dessa tabletter och inget måste. De kostar en del, det har du rätt i. Men jag har som sagt krämer som är bra mycket dyrare än dessa och de ger inte alltid den effekten som jag nu har uppnått, men då talar folk sällan om humbug eller kräver forskningsrapporter. Jag påstår inte att det här funkar för alla – jag testade hur produkten gav påverkan på MIN hud.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras