2 pass blev det idag

Det blir inte alltid som man planerat. Men även när det blir så till din egen fördel tidsmässigt, vad gör du då? Surfar? Kollar i affärer? Köper godis? Kollar på TV? Det är i alla fall vad jag brukar göra…

Idag hade jag ett jäktigt schema med en massa saker som skulle bockas av. Så jag började med ett träningspass för att… liksom bli av med det. Och så skulle jag egentligen sätta mig och jobba undan MASSOR då jag ligger efter produktionsmässigt med en massa skrivjobb. Men så kommer ju livet emellan och min mamma behöver åka in till sjukhus och få hundvakt, så jag får avbryta alla planer – åka och hämta henne tillsammans med maken, och då hade jag fortfarande träningskläder på mig och var oduschad.

Och så kom det sig då att jag hade en dryg timme att ”slå ihjäl” i city innan en jobbgrej kl 15. Så vad gjorde jag då? Hade ingen dator med mig så det skulle bli svårt att jobba ordentligt. Lösningen: jag gick och tränade på Friskis IGEN!

gym

Dagens andra pass känns nu i kroppen kan jag säga…

Nej, jag tränar nästan ALDRIG två gånger om dagen. Förstås. Men idag gjorde jag det!

2 kommentarer
  1. man får ju passa på.. 😉 när tillfälle ges.. jag ska ta mina små ben o ta en lugn löprunda idag, hmm antagligen kommer det kännas hel tungt från lördagen.. 🙂 I morrn Bodypump.. 🙂

  2. Jag kör ibland ett tuffare och sen ett lugnare pass men då oftast direkt efter varandra. Det är skönt att mjuklanda efter ett tokpass!

    När man var liten och hade gympa så släckte gympaläraren lamporna och så fick man ligga och slappna av. Minns att jag tyckte det var så skönt!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras