Simning, celluliter och hälsobiff

Igår var jag på Centralbadet i Stockholm för en cellulitbehandling jag testar där åt en tidning. Innan behandlingen bör man utföra någon form av fysisk aktivitet för att få igång blodcirkulationen (då gör behandlingen mindre ont, men i ärlighetens namn är den så smärtsam ändå, så det kvittar liksom – fast det är ju alltid bra att hitta ett skäl till motion!). Hittills har jag gnetat på med intervaller och vikter i deras gym, men denna vecka var min filosofi att variera mig och testa nya saker och inte bara slentrianträna (variation är alltid bra!), så jag chockade mig själv genom att ta på mig en tantbaddräkt (ni ska få se bilder på den sen, haha) och klev ner i bassängen.

Sedan körde jag en massa längder och chins vid kortsidorna samt övrig vattengympa som kändes underbar för min stela och vårtrötta lekamen.

Om ni undrar var mina helkroppsbilder och viktuppdateringar mm har tagit vägen som jag brukar köra varje vecka så har jag pausat dessa några veckor framåt eftersom min kropp ser helt galen ut i nuläget, kolla bara blåmärkena här nedan så fattar ni kanske… Jag lovar dock att återkomma med detta kontinuerligt så fort jag är klar, men jag testar en massa saker åt Amelia Kropp & Skönhet nu med lymfdränage och vakumsug och hårborttagning och hej och hå så jag får inte in det i övriga schemat utan måste koncentrera på annat tills vidare.

Bruises

Efter behandlingen åt jag lunch på Kalori som har näringsriktiga måltider under 500 kcal. Jag valde nötfärsbiff med grönsaker och quinoa med senapsyoghurtdressing. Tog en ingefärashot till som nästan brände hål i gommen. Supergott – men tycker det är ett rån att ta 25 spänn för ett litet shotsglas som man sveper på en halv sekund!

Halsobiff

 

5 kommentarer
  1. ?? Herregud mänska!! Det måste vara en rejäl behandling det där! Du ser ut som targetpractice för gummikulor! Ska bli kul att läsa om resultatet!

    1. Haha – I know… Min man skäms jättemycket. jag hade shorts idag när jag gick till badet med barnen. Han bara ”ta på dig långbyxor eller klänning – folk tror ju fan att jag har misshandlat dig! Du ser inte KLOK ut!!!” hahaha

  2. Ser ut som när jag var på massage och fick kopping/cupping! 😀 Smärtsam massage men shit vad skönt det var efteråt även om man såg helt misshandlad ut. Vintermassage! 😉

      1. Men fy! Jag stod inte ut med smärtan från koppningen så denna behandling är nog inget för mig. Haha

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras