Powermingel, kurser och möten

Grey outfit

Tempot skruvas upp och inte ned inför jul, för min del. Särskilt intensivt är det förstås för mig nu då min egen portal lanseras om bara några veckor och jag har såååå mycket kvar som inte är klart… Men det försökte jag att inte tänka på idag då jag var inbjuden på supertrevlig nätverkslunch som min väninna Lin från Sveriges Annonsörer hade ordnat. Älskar att träffa smarta och livserfarna kvinnor som jag kan göra affärer med eller diskutera livet med!

Imorgon väntar heldagskurs i Facebook-annonsering tillsammans med min bloggande partner in crime Mona. Ser mycket fram emot det! Och så har jag ytterligare en lunch jag ser fram emot på torsdag med två vänner jag inte hinner träffa så ofta. Därutöver två stycken spännande möten med presumtiva samarbetspartners som jag inte kände till förra veckan, så det känns väldigt kul och pirrigt.

Jag behöver uppdatera min businessgarderob känner jag. Jag äger nästan enbart galaklänningar eller mjukisbyxor för hemmabruk. Inte särskilt mycket kläder däremellan. Varken hellång paljettkjol eller plysch-onepiecen funkade idag… Dessutom har jag ju gått upp några kilo i vikt och är dessutom extra svullen nu pga mens så det jag HAR i lämplig karriärista-outfit-väg sitter för tajt… Men detta fick jag på mig. Lite lager på lager stuk blev det idag. Att mixa material och längder blir oftast bra. Och eftersom plaggen var i så neutrala färger livade jag upp det med en galen väska och ett animalprint-skärp.

Gällande min form så har jag en plan för den också – som jag givetvis tänker dela med mig av strax här i bloggen. Jag har helt enkelt inte PALLAT att engagera mig särskilt mycket i varken kost eller regelbunden träning. Jag har inte vräkt i mig mat, men jag har heller inte tänkt efter särskilt mycket utan bara lallat med. I kombo med ett stillasittande jobb som jag har blir det inte så lyckat. Men jag känner mig faktiskt inte det minsta stressad över det. Jag har ju helt enkelt inte fokuserat tillräckligt mycket. Ibland krävs det mer fokus och i andra tidsperioder flyter allt på utan att man behöver tänka så mycket. Men eftersom jag ska plåta en hälsobok i jan/feb så vore det ju på sin plats att få tillbaka flåset och mina väldefinierade axlar jag hade ett tag! hehe…

2 kommentarer
  1. Hyfsat snygg som vanligt!! 🙂

    Du som kan, funderar lite på detta med grått på höst o vintern, älskart, men känner mig aningen tråkig o tantig i det, men visst är det en innefärg.. 🙂 för min garderob innehåller rätt många gråa plagg.. 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras