Det var verkligen inte bättre förr

Så här i nystartstider är det lätt att känna sig hopplös, glåmig, svullen efter jul och nyår, håret är glanslöst, huden är torr och inga kläder sitter som de ska. MEN – jag säger så här, käraste vänner, det var sällan bättre förr!

Ta bara bilden till vänster som exempel. Den är tagen 1992. Det skiljer alltså 25 år mellan bilden till vänster och bilden till höger som är nytagen (tror att det skiljer cirka 15-20 kilo mellan bilderna också). Sug på den.

Mycket, nästan allt, blir bättre med åldern, med tiden. Inte bara vin, utan även din personlighet. Ja, även din känsla för stil och vilka hårfärger och frisyrer du kanske ska undvika… Haha.

6 kommentarer
  1. Det är svårt att förstå att det är samma människa på båda bilderna! Dock tycker jag att du var söt även då, men nu är du snyggare.
    Måste också säga att jag verkligen gillar ditt nya forum! Breda snygga bilder och lätt att hitta det man söker.

    1. Vad snällt sagt! Jo, jag kände mig förstås fin även på 90-talet, det var ju så man skulle se ut då (typ…). Men jag känner mig mer SÄKER i min nuvarande kropp och stil. Har testat mig fram genom olika stilar och är rätt trygg i det jag landat i nu. Tusen tack för fina ord om mitt nya forum, hoppas du stannar!

  2. Nu väntar jag verkligen på ett nytt avsnitt av ”Kom in i garderoben”. Jag har gått igenom alla avsnitt två gånger. Ni är så bra ihop. Din humor är helt underbar. Igenkänningsfaktorn är hög. Nu ska jag följa din blogg också tänkte jag. Gott Nytt År från en 60 + på andra sidan Atlanten närmare bestämt i Montreal som har rekordkyla just nu.

    1. Hej Ingela! Vad härligt att höra att du sitter spänd och väntar, vilken komplimang! Det kommer ett avsnitt nästa tisdag, den 16 januari =) Kram, Charlotta

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras