Prioriteringar, shopping och libanesiskt i repris

Herregud så mycket jag shoppade idag! Jag har inte det minsta dåligt samvete dock, det var en halv evighet sedan jag köpte något till mig själv. Och jag är inte ens färdig, hehe… Det blev allt ni ser på bilden, saker från H&M och Asos. Och lite till. Kan visa allt på mig själv vid tillfälle, vissa saker är beställda från Asos och kan ju sitta som hej kom och hjälp mig, så det blir intressant detta.

Jag gjorde alltså en repris av min födelsedag, åkte med maken till Mall of Scandinavia igen. Åt på libanesen igen. Gick in på Zara, igen. Gick ut ifrån Zara, tomhänt, igen. Ledsen, men jag får panik när plaggen är kaostätt packade och det är värsta röran i butikerna. ORKAR inte bläddra igenom allt.

Prövade några plagg inne på Mango och blev överraskad över att de storlekar jag vanligtvis brukar kunna ha var för små. Nog för att jag ätit libanesiskt på restaurang två dagar i rad och lagt på mig lite i vinter, men blev ändå lite deppig över att inte komma i stl 38 i vissa plagg. Jag som brukar kunna ha 36 vissa gånger (med infällda backspeglar, lite glidmedel, håll in magen-gördlar och gott humör + mkt träning). Jag funderade en stund på hur jag skulle förhålla mig till denna besvikelse. Och landade i att vaffan – istället för att gräma mig över att plagget sitter illa, köp en storlek större istället! Problem fucking solved.

Igår kväll skulle jag egentligen ha varit med i Debatt som Belinda Olsson leder. De ville att jag skulle vara med och prata om Acne-gate med tanke på detta blogginlägg jag skrev för några dagar sedan. Jag övervägde att göra det, men då det sänds i Göteborg måste man först ta sig dit, sedan sova över pga går inga tåg/flyg hem så sent osv osv. Jag kommer att vara borta från mina barn i en vecka snart och ska bort på lördag och kände att det blev helt enkelt överslag på frånvaro från dom. Plus att jag verkligen inte har tid. Det hade varit superintressant och kul att få vara med, men jag såg att duktiga Frida Zetterström var med istället (hann inte titta pga jobbade).

Prioriteringar, kallas det för.

 

7 kommentarer
 1. ja, men hur funkar dina 38 i garderoben? Mina är ju tajta ;( så det är verkligen dax att ta tag i det för mig… Har till o med köpt två plagg som jag inte får använda före första viktmålet.. O just nu känns det långt bort när förkylningarna avlöser varandra o det låter som jag har rökt i 100år… Inte alls bitter.. 🙂

  Trevlig helg!!

   1. Den blommiga kjolen är från H&M! Och just den hann jag inte prova och kunde konstatera att 38 var för liten… Faktum är att jag redan har gått ned lite i vikt och ändå så sitter inte storlekarna som de brukar. De 38:or jag har i garderoben funkar faktiskt hyfsat. Jag gissar att det är knepigt med storlekar överlag. Mangos storlekar är exempelvis väldigt små, samma sak med Zaras.

 2. Tycker generellt att Zara är skräp, oordning överallt.
  Spanska kläderliksom franska är en storlek mindre – men varför bry sig om nummer eller hur?

  1. Jag gillar ju Zaras design, tycker att de gör kul plagg och skor till vettiga priser, men föredrar att handla online. Gällande kvalitén är jag förberedd på att det inte är premium direkt, man får liksom det man INTE betalar för, hehe… Jag tror inte det räcker med EN storlek mindre i de spanska eller franska storlekarna, för egen del behöver jag gå upp två nummer. Men som du säger – det är ju bara en siffra! 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras